DANAS NEĆE BITI TOLIKO HLADNO Pre podne oblačno i suvo, popodne postepeno smanjenje oblačnosti

Jelena Vamović

07:58

Aktuelno 0

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno jak.

DANAS NEĆE BITI TOLIKO HLADNO Pre podne oblačno i suvo, popodne postepeno smanjenje oblačnosti
shutterstock

 

U Srbiji se danas ujutru po kotlinama na zapadu u jugu, pre podne umereno do potpuno oblačno i suvo, a posle podne će doći do postepenog smanjenja oblačnosti, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno jak.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Najniža temperatura će se kretati od tri stepena do 10, a najviša od 12 do 16 stepeni.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno i suvo, a posle podne se očekuje postepeno smanjenje oblačnosti. Duvaće slab i umeren vetar, severozapadni. Najniža temperatura će biti osam stepeni Celzijusa, a najviša 14.

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading