GERMANI SU NASTALI OD SRBA! Čak i drevni spomenik kulture koji je pod zaštitom UNESKA to potvrđuje (VIDEO)

“Zaustavite istraživanja o Srbima!!!“ - urlao je Hitler na nemačke naučnike koji su izučavali istoriju Srba između Odre i Labe, i kada mu je saopšteno da bi “viša rasa” mogla u sebi imati“… mnogo Srpskih gena…”.

GERMANI SU NASTALI OD SRBA! Čak i drevni spomenik kulture koji je pod zaštitom UNESKA to potvrđuje (VIDEO)
Printscreen

Ipak, sačuvana je knjiga “Kroz stoleća“ – “Prez letstotki” gde je područje između Labe i Odre označeno imenom “Serbija”. Tu se objašnjavaju pravci nemačkih osvajanja Srpskih teritorija u vremenu od 1050. do 1300. godine U knjizi “Zur sorbischen Geschichte” isto područje obeleženo je kao “Srpska oblast“, naseljena Srbima.

Knjiga “Kroz vekove“ (na lužičkom srpskom jeziku), piše o istoriji Srba između Odre i Labe, a teritorije su prikazane na “Karta od Slovena posednutih predela srednje i severne nemačke u 9 veku“ (“Regio Surbi“) . 

Tražeći Nemce – naleteli na Srbe – ali nije moguće priznati da su centralne nemačke zemlje- delovi Srpske prapostojbine.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

GERMANI SU NASTALI OD SRBA! Čak i drevni spomenik kulture koji je pod zaštitom UNESKA to potvrđuje (VIDEO) Printscreen

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Nemci i Srbi su istorijski duboko vezani, čak i dublje nego što to bilo ko u Beogradu ili Berlinu može i da zamisli. Prema tvrdnjama mnogih srpskih istoričara, ali i onih iz Nemačke, Germani su nastali od Srba! Koliko god vam ova teza bila kao najnovija teorija zavere i one stare krilatice da su Srbi najstariji narod na svetu, pročitajte šta učeni ljudi kažu o ovoj teoriji. Da gde ima dima tu je i vatra potvrđuje čak i drevni spomenik kulture koji je pod zaštitom UNESKA u Drezdenu gde ulaz u čuvenu katedralu "Providebtle memor" čuvaju dva vojnika od kojih jedan na štitu nosi srpski grb!

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading