EVO GDE SVE MOŽETE ISKORISTITI BESPLATNE VAUČERE OD 15.000 DINARA Prilika koju ne treba propustiti, posetite mnoge prelepe turističke atrakcije u Srbiji!

J. K.

14:09

Turizam 0

Ovi vaučeri predstavljaju pokušaj države da subvencioniše i podstakne građane da odmor provedu u Srbiji i time potpomognu domaći turizam.

EVO GDE SVE MOŽETE ISKORISTITI BESPLATNE VAUČERE OD 15.000 DINARA Prilika koju ne treba propustiti, posetite mnoge prelepe turističke atrakcije u Srbiji!
Shutterstock

 

Preuzimanjem besplatnih vaučera za smeštaj u Srbiji dobijate mogućnost da, veoma povoljno, obezbedite za sebe trenutke aktivnog odmora u penzionerskim danima ili kratak predah u brzom ritmu radne svakodnevice.

Građani koji su već ostvarili pravo na vaučer od 5.000 dinara, od 29. juna 2022. godine mogu početi da se prijavljuju za dodatni vaučer u vrednosti od 10.000 dinara za odmor u Srbiji.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Potencijalni korisnici se mogu prijaviti isključivo na šalterima JP ,,Pošta Srbije” na celoj teritoriji Republike Srbije najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana.

Kako bi se prijavili, građani treba da podnesu popunjenu Prijavu za dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje ugostiteljskih usluga u ugostiteljskim objektima u 2022. godini koju će dobiti na šalteru pošte i prilože potrebnu dokumentaciju.

Takođe, građani su dužni da na prijavi i potvrdi dobijenoj od šalterskog službenika provere tačnost podataka koji se odnose na lične podatke (ime, prezime, JMBG, adresa za dostavu vaučera), kao i naziv ugostiteljskog objekta koji su rezervisali.

Vaučeri od 5.000 dinara se koriste samo za uslugu smeštaja;
vaučeri od 10.000 dinara se koriste, pored usluge smeštaja, i za uslugu smeštaja uz uslugu doručka, polupansiona i pansiona.


Vaučerom se ne mogu posebno plaćati usluge pića, zdravstvene i druge usluge, boravišna taksa i dr.

Rok za korišćenje vaučera u iznosu od 5.000 dinara je 20. novembar 2022, a rok za korišćenje vaučera u iznosu od 10.000 dinara je 31. oktobar 2022. godine.

 

OVDE SE NALAZI SPISAK OBJEKATA GDE MOŽETE ISKORISTITI VAUČER! 

Komentari(0)

Loading