Skijanje na Kopaoniku počinje ranije, evo šta vas sve očekuje

Lepote Srbije

12:00

Manifestacije 0

Skijaška sezona u Ski-centru Kopaonik počeće ranije nego što je prvobitno planirano. Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, Skijališta Srbije su intenzivno radila na pripremi staza kako bi omogućili skijašima da uživaju u vrhunskom iskustvu od subote 2. decembra.

Skijanje na Kopaoniku počinje ranije, evo šta vas sve očekuje
Shutterstock/Kopaonik

Kopaonik važi za omiljenu destinaciju mnogih skijaša kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, te se tamošnji domaćini uveliko pripremaju za početak nove zimske sezone.

Sneg je već pokrio ovu planinu, ali se veće padavine tek očekuju.

Takođe, na početku sezone, važiće i posebne pogodnosti za sve skijaše koji su odlučili da na Kop dođu tokom Ski-openinga.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Vrata ski-centra Kopaonik biće otvorena nedelju dana pre zvanične manifestacije Ski-opening, koja je planirana od 7. do 10. decembra.

Ono što će svi posetioci moći da isprate je dobro pripremljen i osmišljen raspored, sa brojnim povoljnostima. Naime, prvog dana, 2. decembra, skijanje će biti besplatno, dok će od 3. do 6. decembra skijaši moći da iskoriste popust od 70% na poludnevne i dnevne karte.

U tom periodu radiće žičara i pripadajuće staze Karaman greben, Mašinac, poligon za početnike sa pokretnom trakom i bob na šinama.

U četvrtak, 7. decembra, prvog dana zvanične manifestacije Ski-opening, skijanje će takođe biti besplatno.

Od 8. do 10. decembra tradicionalno i popust od 30% na sve ski-karte u ovom periodu, uključujući i zabavne sadržaje, biže obezbeđen za sve.

@lepotesrbijee Ako ste ljubitelj izvornih prirodnih lepota, što pre se uputite ka Kučajskim planinama i posetite vodopad Prskalo! #vodopadprskalo #lepotesrbije #srbijainstagram #srbija #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - LepoteSrbije
Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading