OČISTITE PLUĆA UZ OVAJ NAPITAK Za samo 72 sata ćete se osloboditi toksina u organizmu
Brzo i lako se rešite problema.

Za ovaj napitak koji čisti pluća, potrebno vam je:
- 400 grama crvenog luka
- 1 litar vode
- 400 grama šećera (ako želite zdraviju verziju, koristite med ili javorov sirup)
- 2 kašike kurkume
- koren đumbira veličine palca
Priprema:
Možda vas zanima:

9 biljaka koje se sade sa lukom: Sprečavaju trulež, bolesti, a biljku hrane tako da će bujati sama od sebe
Vreme je za sejanje luka, a da biste imali pravi prinos treba da, pored njega posejete i ove biljke

4 RAZLOGA DA OVU JESEN POSEJETE LUK: Savet baštovana koji ne smete da zanemarite
Pravi baštovani znaju da je jesen idealna za gajenje osnovnih kultura i da je povrće najlakše uzgojiti baš u ovom godišnjem dobu
Možda vas zanima:

9 biljaka koje se sade sa lukom: Sprečavaju trulež, bolesti, a biljku hrane tako da će bujati sama od sebe
Vreme je za sejanje luka, a da biste imali pravi prinos treba da, pored njega posejete i ove biljke

4 RAZLOGA DA OVU JESEN POSEJETE LUK: Savet baštovana koji ne smete da zanemarite
Pravi baštovani znaju da je jesen idealna za gajenje osnovnih kultura i da je povrće najlakše uzgojiti baš u ovom godišnjem dobu
Možda vas zanima:

9 biljaka koje se sade sa lukom: Sprečavaju trulež, bolesti, a biljku hrane tako da će bujati sama od sebe
Vreme je za sejanje luka, a da biste imali pravi prinos treba da, pored njega posejete i ove biljke

4 RAZLOGA DA OVU JESEN POSEJETE LUK: Savet baštovana koji ne smete da zanemarite
Pravi baštovani znaju da je jesen idealna za gajenje osnovnih kultura i da je povrće najlakše uzgojiti baš u ovom godišnjem dobu
1. U vodu dodajte šećer, stavite na vatru i ostavite da provri.
2. Glavice crvenog luka isecite na četvrtine, koren đumbira iseckajte i oba dodajte u šećernu vodu. Kada smesa ponovo provri, dodajte kurkumu i smanjite vatru na nisku temperaturu.
3. Pustite da se mešavina kuva dok se količina vode ne smanji za polovinu. Zatim procedite i sipajte u staklenu posudu. Kada se potpuno ohladi, stavite u frižider.
Primena: Uzimajte dve kašičice eliksira ujutru na prazan stomak i uveče dva sata posle jela. Bićete veoma zadovoljni njegovim efektom.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.

Posna proja bolja od one na koju smo navikli: Smazaćete je za tren oka, ovo morate da probate
Uživaćete u omiljenom obroku i za vreme posta.

Vojvođanski specijalitet prste da poližete: Bogovski ručak za koji vam treba samo 4 sastojka, odmah zapišite recept
Za pripremu ovog jela potrebno je samo pola sata.

NAJSTARIJI VOJVOĐANSKI SLATKIŠ Omiljena poslastica nekada najmoćnije žene dinastije Habzburg
Osim čuvenih strudli, šnenokli i knedli sa šljivama, izdvaja se i nastariji, skoro zaboravljeni slatkiš - kitnikez, koji se naziva i „sir od dunja“.
Komentari(0)