NAJVIŠE SE RADUJU MALIŠANI Radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu u punom jeku, biće to jedinstven kompleks sa sadržajima za decu i odrasle (FOTO)

14:00

Aktuelno 0

Još malo i gotovo

bazen
rina

Radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu teku predvidjenom dinamikom, a nakon realizacije ovog porojekta opština će dobiti jedinstven kompleks sa sadržajem kako za odrasle, tako i za najmlađe.

- Pored zatvorenog bazena, radimo kompletnu rekonstrukciju otvorenih bazena. Ovo će biti jedinstven kompleks koji uključuje mali bazen za decu, olimpijski otvoreni bazen i potpuno drugačiji raspored u odnosu na ono na šta su naši sugrađani navikli. Ono što smo danas mogli da vidimo je da radnici užurbano rade, izvode se završni radovi i sva tehnika i oprema je stigla. Nadam se da ćemo u doglednom vremenskom periodu otvoriti ceo bazenski kompleks, to zavisi od vremenskih uslova, ali i od toga kada određeni majstori dolaze na red da izvode završne radove – izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Kada je reč o cenama, predsednik je istakao da će cene svima biti pristupačne. Svakog radnog dana, u vremenu od 8 do 16 časova termini će biti rezervisani za učenike osnovnih škola, u cilju njihovog pravilnog razvoja.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

bazen rina

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

– Pored toga, imaćemo komercijalni deo, koji će biti svakog radnog dana od 16 do 22 časa. Naši sugrađani će moći da kupe dnevnu, mesečnu, polugodišnju ili godišnju kartu, a uz to će imati i popuste u zavisnosti od toga za koju kartu se opredele. Posebne karte će se raditi za spa centar, koji uključuje saunu i hirdomasažnu kadu – dodao je predsednik.

Pored spa centra i drugih propratnih sadržaja koji sačinjavaju kompleks bazena, tokom cele godine radiće i restoran koji će biti na usluzi, ne samo korisnicima bazena, već i svim našim sugrađanima. Predsednik je istakao da je ponosan na izgradnju i ovog kapitalnog objekta koji ostaje Milanovčanima i svim generacijama koje dolaze.

Komentari(0)

Loading