NAGRADNA IGRA "UZMI RAČUN I POBEDI" Pravila su se promenila, evo kako da učestvujete u izvlačenju

Lepote Srbije

14:00

Aktuelno 0

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" je izazvala veliko interesovanje građana. Samo jedan sekinaran račun je dovoljan da se uđe u trku za jedan od 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra.

račun
Aleksandar Nalbantjan

 

Za 10 dana, građani su skenirali i uneli u aplikaciju više od 5 miliona fiskalnih računa, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U tom periodu je registrovano skoro 200.000 korisnika.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" ovog puta se igra elektronski.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Učesnici, odnosno njihovi rođaci ili prijatelji, treba da instaliraju istoimenu aplikaciju, preko koje će uneti QR kod ili broj računa.

Svaki fiskalni račun učestvuje u igri, bez obzira na iznos koji se utroši prilikom kupovine.

Posle uspešnog unosa, učesnici nagradne igre mogu da ostvare uvid u sve svoje skenirane račune putem aplikacije (klikom na opciju "Moji računi"), tako da ne moraju da čuvaju račune u papiru.

Prva dodela nagrada biće 28. januara, a poslednja 25. februara.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Povratak na selo

NAJBOLJA ODLUKA ZA STEFANA Kupio kuću u Kukićima za 10.000 evra, pa pokrenuo sopstveni biznis sa strugarom!

Aktuelno

17:00

21 maj, 2024

Čačak - Sve je više mladih koji se odlučuju da ostanu ili da se vrate da žive na selu, naročito u onima koji imaju dobru infrastrukturnu povezanost sa obližnjim gradovima. Bračni par Jovanović, Stefan i njegova supruga jedni su od onih koji su svetla velikog grada menjali za život u mirnim Kukćima nadomak Čačka. Preko javnog konkursa Ministarstva za brigu o selu dobili su 10.000 evra bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom.

Komentari(0)

Loading