"IMAM PSA DA ŠETAM S NJIM" Beograđanka rekla da za prvi dejt želi u restoran i jedva je ostala živa od komentara: "Mega jeftina mesta su mi uvredljiva!"

Jedna 30-godišnja Beograđanka izazvala je pravi haos na društvenim mrežama kada je otkrila da za prvi sastanak očekuje restoran, a ne šetnju. Ona je napisala da svaka odrasla osoba treba da priušti sebi ručak ili večeru, ali se ispostavilo da se mnogi ne slažu sa njenim stavom.

"IMAM PSA DA ŠETAM S NJIM" Beograđanka rekla da za prvi dejt želi u restoran i jedva je ostala živa od komentara: "Mega jeftina mesta su mi uvredljiva!"
Shutterstock

U svojoj anonimnoj objavi na Reditu, devojka iz Beograda je objasnila da joj je dosta poziva na sastanak u vidu šetnje ili pića. Kao neko ko nema problem sa tim da sama sebi plati večeru, odlučno kaže da joj je dosta skromnih momaka - koji je svojim običnim pozivima donekle i vređaju.

"Dopisujem se sa par ljudi na Tinderu i kada god kažem 'gde bismo mogli' svi pomenu neke šetnje ili neko alkoholno piće. Ja imam psa sa kojim se šetam, meni da se prošetam i da sedim na klupi iskreno je osnovna škola, a ja imam 30 godina... Ja kažem okej, ali ja sam osoba koja voli da pojede nešto kada izađe i sve se svede nekako na neko spominjanje neke pljeskavice. Skoro kao da se uvrede kada se pomene da želim restoran ili daju predloge za neke mega jeftina mesta, što je meni lično jako uvredljivo.

Ja ne očekujem da neko drugi plati moj deo, ali mi stvarno nije jasno zašto je problem da neko odrastao sebi plati ručak od 2.000 dinara. Razmišljala sam, verovatno imaju 20 dejtova mesečno pa gledaju da prođu što jeftinije.

"Pričaju da žele porodicu, a nemaju za večeru"

Ne kažem da ovo svaki radi, ne biram studente, ali muškarac koji nije u stanju da plati restoran a traži ženu i priča kako želi da pravi porodicu i kako je u stvari smisao života u žrtvi, ljubavi i štednji je meni potpuno nejasan. I onda takvi likovi ubeđuju žene kako skroman i siromašan = dobar i pošten, a dobrostojeći = loš i prevarant i da ukoliko ona traži nešto normalno, da to ne postoji i da se to zove biti sponzoruša.

Dopisivala sam se pre sa nekim muškarcem koji mi je rekao da iskreno nema baš puno para sada, kao u prelazu je sa poslom i da može da mi on napravi gulaš, mrtav ozbiljan. Više njih ne voli da poručuje dostavu jer kao preskupo je, isto tako dosta njih su u fazonu - ne volim da izlazim, ne bih da trošim pare", napisala je Beograđanka te dodala da da ona ne želi za šetnju Kalemegdanom da "troši svoje vreme, svoj parfem i svoju šminku".

"Ne bih te nikad pozvao na dejt"

Iako je bilo i onih koji su podržali devojku, na osnovu komentara ispod objave čini se da je ipak bilo mnogo više onih koji se nisu složili sa njom.

"Fensi večera mi je previše za prvi dejt. Ako prvi bude dobar, sledeći mogu biti u restoranu", "To što insistiraš restorane jer zaboga izlaziš iz kuće samo praznog stomaka je tvoja stvar", "Samo da ostavim komentar da je bratina koji je hteo da ti napravi gulaš legenda", "Na prvi dejt večera u restoranu? Važiii", "Ne bih te nikad pozvao na dejt sa takvim razmaženim razmišljanjem", "Ja sam žensko i likovi me uvek pozivaju na večeru za prvi dejt. Ja to odbijem i tražim šetnju", bili su samo neki od komentara.

Blic

Ikone mirotočile

U OVOJ CRKVI Mirotočile tri ikone, a sve se dogodilo u TEŠKOM trenutku i uoči velikog PRAZNIKA (FOTO)

Zanimljivosti

19:00

29 april, 2024

Ljubovija - U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, verujući narod koji živi na teritoriji opština Ljubovija prisetio se pravog Božijeg čuda koje se pre par godina takođe uoči Vaskrsa dogodilo u Crkvi Svetog Preobraženja. Tri ikone su mirotočile, a Jovana Milovanović koja je u ovoj crkvi provela čitavu deceniju radeći kao prodavac u crkvenoj prodavnici, živi je svedok svega što se toga dana dogodilo.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading