ZABORAVLJENA SU, A IMAJU SNAŽNO ZNAČENJA Ova dva muška imena na slovo B su postala retka u Srbiji

Lepote Srbije

21:00

Zanimljivosti 0

Predstavljamo dva muška imena koja su vrlo neobična, nisu previše česta ali su divna.

dete
Shutterstock

 

Izbor imena za bebu često roditelje baca u nedoumice, a ukoliko ste i vi trenutno u fazi biranja imena za bebu, možda vam naš izbor može pomoći. Predstavljamo dva muška imena koja su vrlo neobična, nisu previše česta ali su divna.

Božidar

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ime dolazi od grčke reči 'Theodoros' što u prevodu znači 'theos' - Bog i 'doron' - Dar, tačnije Daro od Boga.

Ovo ime se ranije davalo detetu kog su roditelji dugo i željno očekivali pa im ga je Bog napokon dao. Kako kaže staro verovanje, svi muškarci sa imenom Božidar su dobri ljudi, vrlo pametni, otvoreni i zabavni!

Balša

Iako postoji nekoliko tumačenja porekla i značenja ovog imena, u prenesenom smislu Balša znači snažan, zdrav, krupan momak. Dakle, Balša je momak koji ruši prepreke pred sobom. Drugi oblik ovog imena je Baoša.

veridba na 3.000 hiljade metara

KAKAV GEST ČAČANINA Veridba na 3.000 metara nadmorske visine, baš na rođendan verenice (FOTO)

Zanimljivosti

20:00

5 maj, 2024

Čačak - Veridba je jedan od najlepših momenata za svaku devojku, ali i najstresnijih za budućeg mladoženju. Jer ipak je on taj od koga se očekuje da klekne i pita ono čuveno pitanje, dok drži prsten u ruci za svoju voljenu. I dok se veliki broj momaka još uvek najčešće odlučuje za veridbu na neki uobičajen način, Jovan Nikolić (25) iz Čačka želeo je da taj momenat ostane uspomena za čitav život.

Komentari(0)

Loading