RUSKA MILIONERKA PRONAŠLA LEK U SRBIJI Godinama se bezuspešno lečila u najeminentnijim klinikama širom sveta, a pravo čudo desilo se u ovoj srpskoj banji!

Jelena Vamović

12:00

Turizam 0

Godinama bezuspešno pokušavala da se izleči u najuglednijim klinikama, ali je stala na noge tek posle tretmana u našoj poznatoj banji.

RUSKA MILIONERKA PRONAŠLA LEK U SRBIJI Godinama se bezuspešno lečila u najeminentnijim klinikama širom sveta, a pravo čudo desilo se u ovoj srpskoj banji!
rina.rs

 

Ruska milionerka Valentina Mihailovna Nesvatova (86), koja je zbog višestrukih preloma nogu završila u invalidskim kolicima, prohodala je nakon samo nekoliko tretmana lekovitom vodom u Pribojskoj banji.

Jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Ruskoj federaciji kaže da se godinama bezuspešno lečila u najeminentnijim klinikama širom sveta, ali da bi sigurno i dalje bila nepokretna da nije spas potražila u poznatoj banji na jugozapadu Srbije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

rina.rs

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Nesvatova je pre nekoliko godina pala i slomila nogu na više mesta, da bi zatim polomila i drugu nogu. Prema njenim rečima , tada joj je u Rusiji „loše urađena operacija“, posle čega više nije mogla samostalno da se kreće. Vlasnica brojnih privatnih klinika i stomatoloških ordanacija u Moskvi i Sankt Peterburgu imala je pristup najboljim svetskim lekarima, ali niko od njih nije uspeo da joj pomogne. Na kraju je došla u Pribojsku banju i posle nekoliko tretmana osetila neverovatno poboljšanje.

Uspeh posle tri tretmana

– Došla sam u invalidskim kolicima , a već nakon trećeg tretmana u Banji ustala sam uz pomoć štapa. Malo – pomalo , opet sam mogla samostalno da hodam, a od tada dolazim dva puta godišnje.

Voda koja leči sve

Ova simpatična Ruskinja kaže da je obišla pola sveta tražeći spas i da ju je voda iz pribojskih izvora preporodila. Osim problema sa nogama, Valentina je imala i dermatološke probleme, kao i cistu koju je trebalo da operiše.

rina.rs

 

– Međutim, kada sam posle 15 dana provedenih u Banji otišla u Izrael na operaciju, rekli su mi da cista više nepostoji! Mene niko više ne može da uveri da voda nema „čarobno“ dejstvo. I kada sam se otrovala hranom u avionu, izlečila sam se pijući pribojsku vodu – ističe Valentina.

Vodena pećina-reka Pranjica

DRAGULJ U SRCU SRBIJE Vodena pećina koju MORATE videti, speleolozi su istražili samo njenih prvih 200 metara, za ostatak se čekaju ronioci (FOTO)

Turizam

20:00

29 april, 2024

Arilje - Iako nije poznata kao Tara i Uvac, reka Panjica koja protiče kroz sela u blizini Arilja pravi je turistički biser koji je od strane posetilaca prepoznat tek pre nekoliko godina, kada su se usled pandemije mnogi upustili u istraživanje predela u Srbiji. Doboko usečen kanjon jedan je od najlepših u ovom kraju i predstavlja pravo blago očuvane, netaknute prirode. Kroz tok Panjice vodi vas staza dugačka oko 1.000 metara, a sve one koji se odluče da je prepešače na samom kraju očekuje nagrada, jer se tu nalazi jedinstvena Vodena pećina.

Komentari(0)

Loading