NAŠE BAKE SU SAMO OVO STAVLJALE U MLEVENO MESO: Uz to će svako jelo da bude UKUSNO - kvalite bolji nego u RESTORANU
Ovaj sastojak im daje neverovatan ukus, a takođe utiče i na sam kvalitet mesa
Polako počinje sezona malo jače kuhinje, s toga su domaćice već zasukle rukave i latile se recepata za razne sarme, punjene paprike, podvarak...a naravno, tu je i neizostavno mleveno mesto za mnoga omiljena jela.
Postoji mnogo caka za pravljenej mlevenog mesa, odnosno za bolju teksturu u šniclama ili ćuftama, a mi vam sada donosimo genijalan trik kako bi vam mleveno meso bilo boljeg kvaliteta, a takođe i sama jela mnogo ukusnija.
U pitanju je mast koja se dodaje u mleveno meso i koja jela kao što su ćufte i faširane šnicle čini mnogo ukusnijim i sočnijim.
Svinjska mast poboljšava kvalitet mesa, ali i daje posebnu aromu, pa samim tim i jela od mlevenog mesa će biti mnogo lepša. Najbolje je ako koristite svežu mast. Ako se pitate šta je to, evo i objašnjenja. Svežu svinjsku mast skidate sa mesa koje ćete peći ili pržiti i odvajate u kese. Čuvate u zamrzivaču dok vam ne zatreba za mleveno meso, ali pre dodavanja u smesu ona se prvo samelje. Ako nemate svežu mast, slobodno koristite i kupovnu, kao što je ona za kuvanje.
Mast možete da dodate i u smesu za riblje kotlete.
Prijatno!
RAPSODIJA UKUSA Sočni jagnjeći but, prste da poližeš
Vreme posta je iza nas, bogata trpeza je u svakoj slavljeničkoj kući, a mi vam donosimo recept za fenomenalno spremljen jagnjeći but, u slučaju da vam ponestane pečenja.
NAJLEPŠA POSLASTICA SA LEŠNIKOM ZA USKRS: Grilijaš torta - kremasta, raskošna, recept kakav samo može da se poželi
Grilijaš torta je najlepša poslastica sa lešnikom za Uskrs
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!
Evo kako da napravite najslađi prebranac
POSNE KAKAO KUGLICE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI Savršenstvo ukusa koje je spremno za 15 minuta
Veliki petak je i dan veoma stogog posta, mnogi vernici poste samo na hlebu i vodi.
Komentari(0)