MIRIŠE NA DETINJSTVO Bakina proja sa sirom
Poslužite je za doručak ili večeru uz šolju jogurta.
Sve što vam je potrebno od namirnica:
Sastojci
12 supenih kašika projinog (kukuruznog) brašna
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Možda vas zanima:
MNOGI SRBI SU ODRASLI NA OVOM STARINSKOM JELU: Recept za savršeno UKUSNU projaru, biće meka od JUTRA do SUTRA
Tradicionalno jelo koje se često meša sa projom, a zapravo je sa svojim vekom i načinom pripreme mnogo drugačije, a glavno je na srpskoj trpezi.
PROJARA NA STARINSKI NAČIN KIDA KOLIKO JE DOBRA: Specijalitet naših baka - doručak na kojem smo svi odrasli
Projara na starinski način je stari specijalitet za doručak kakav samo naše bake znaju da naprave
Priprema
Sve gore napisane sastojke pomešajte u nekoj velikoj posudi, ali sir nemojte previse usitniti – lepše je kad ostanu veći komadi.
Rastopljenim margarinom podmazati pleh (ili kalupe za proje i mafine) i izručiti testo. Peći 30 minuta u prethodno zagrejanoj rerni, prvo 10 minuta na 200 stepeni, a onda još 20 minuta na 180 stepeni.
Prijatno!
POSNA Štrudla sa makom, mekana kao duša i ukusna kao med
Štrudla makovnjača je stari dezert čiji ukus svi dobro pamtimo još od detinjstva.
KIFLICE KAO IDEALAN DORUČAK: Dva trika za pecivo koje će vas oduševiti
Kod kiflica je najvažnije da budu ukusne, mekane i da ih ima mnogo, kako bi zadovoljila nepca svih ukućana, ali i kako bi ostao koji komad za narednih dan ili dva.
POSNE Toblerone brza i ukusna poslastica za celu porodicu
Post odmiče a naša potreba da se zasladimo je konstantna. Danas donosimo recept za brze i ukusne posne toblerone u kojima ćete uživati.
RECEPT ZA STARINSKO JELO NAŠIH BAKA: Pogledajte kako se sprema ričet
Ričet je jelo koje je znala da spremi svaka domaćića u Jugoslaviji
BRZA I UKUSNA Posna oblanda, gotova za tren a ukus prste da poližeš!
Veliki post je već pri kraju i domaćicama polako ponestaju ideje za posna jela i dezerte. Svi smo u škripcu sa vremenom, pa vam donosimo recept za jednostavnu posnu oblandu koja se brzo pravi a savršenog je ukusa.
Komentari(0)