PO RECEPTU MOHANA SA HILANDARA Napravite posan paprikaš bez ulja, nećete ni primetiti da nema mesa

Lepote Srbije

12:00

Gastronomija 0

Obožavaćete ga.

PO RECEPTU MOHANA SA HILANDARA Napravite posan paprikaš bez ulja, nećete ni primetiti da nema mesa
Printscreen/Youtube

 

Paprikaš bez ulja po receptu mohana sa Hilandara je toliko ukusan da nećete ni primetiti da nema mesa, a sprema se veoma brzo i jednostavno.

Sastojci:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Priprema:

Krompire oljuštiti i iseći na kocke, naliti vodom da ogreznu i staviti iseckani crni luk, šargarepu, paprike i sve skuvati. Brašno i mlevenu papriku razmutiti u malo vode i umešati u jelo.

Dodati začin i so po ukusu, pa skloniti sa šporeta i dodati vezu sitno seckanog peršuna.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading