NAKON ODREĐENOG VREMENA SE KVARI Evo koliko dugo riba može da stoji u frižideru
Dobro je znati.
Savremene domaćice jednoglasno su proglasile zamrzivač za jedan od najkorisnijih kućnih aparata, jer im dozvoljava da duže vreme sačuvaju namirnice, a da ne moraju da ih konzerviraju.
Duboko zamrznute namirnice duže vreme čuvaju svoje ukuse i kvalitet, ako su pravilno uskladištene u zamrzivaču.
Možda vas zanima:
KOD NAS JE NAJJEFTINIJA, A TOLIKO JE ZDRAVA Ovo je spisak najzdravijih riba, jedna košta samo 300 dinara po kilogramu
Sigurno da ćete se iznenaditi.
ZA DORUČAK ILI VEČERU - VI BIRATE Seljačka pita će vas oboriti s nogu ako je napravite na ovaj način
Kako bi korica bila hrskava, obavezno je prelijte istopljenim puterom.
Možda vas zanima:
KOD NAS JE NAJJEFTINIJA, A TOLIKO JE ZDRAVA Ovo je spisak najzdravijih riba, jedna košta samo 300 dinara po kilogramu
Sigurno da ćete se iznenaditi.
ZA DORUČAK ILI VEČERU - VI BIRATE Seljačka pita će vas oboriti s nogu ako je napravite na ovaj način
Kako bi korica bila hrskava, obavezno je prelijte istopljenim puterom.
Možda vas zanima:
KOD NAS JE NAJJEFTINIJA, A TOLIKO JE ZDRAVA Ovo je spisak najzdravijih riba, jedna košta samo 300 dinara po kilogramu
Sigurno da ćete se iznenaditi.
ZA DORUČAK ILI VEČERU - VI BIRATE Seljačka pita će vas oboriti s nogu ako je napravite na ovaj način
Kako bi korica bila hrskava, obavezno je prelijte istopljenim puterom.
Riba je jedna od onih namirnica koje mogu da se čuvaju u zamrzivaču, ali na žalost ne previše dugo. Riba je namirnica koja se brzo kvari i čak i u zamrzivaču njeno stajanje ne treba da bude više od 2-3 meseca.
Kod pravilne obrade, nemasne ribe mogu da se čuvaju u zamrzivaču oko 3 meseca, a masne - ne više od 2 meseca.
Istovremeno, riba se u frižideru takođe ne može čuvati dugo. Sveža rba može da se čuva 2-3 dana. Ako imate kuvanu ribu, ona može da u frižideru stoji 2-4 dana, pečena riba od 2 do 5 dana, a dimljena riba od 5 do 6 dana.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:
ŠNICLE OD TIKVICA: Unesite potrebne vitamine i minerali i uživajte u preukusnom obroku (RECEPT/VIDEO)
Tikvice su izvanredan izvor vitamina C, magnezijuma, vitamina A, kalijuma, vlakana, fosfora, bakra i vitamina B2
POSNA PROJA OD SAMO 4 SASTOJKA: Domaća, a najlepša - starinski recept koji se prenosi sa kolena na koleno
Domaća posna proja od četiri sastojka je najlepša, a recept se prenosi sa kolena na koleno
ZRNO PUNO ZDRAVLjA Kako da pravite PŠENIČNE KLICE i za šta su sve dobre
Pšenične klice su izuzetno zdrave i nutritivno bogate namirnice koje se dobijaju klijanjem pšeničnih zrna.
POSNA PASTA SA KOZICAMA Dašak mediterana u iščekivanju Vaskrsa, brzo a preukusno jelo
Ova pasta je prelepo i jednostavno jelo, idealno za dane posta, miriše na leto i more.
POSNI UŠTIPCI OD SAMO 3 SASTOJKA: Ne upijaju ulje, prave se očas posla, a mogu biti i slani i slatki doručak
Ukoliko više ne znate šta da pravite za doručak u toku posta, naš predlog su starinski uštipci od 3 sastojka
Komentari(0)