KAD NA KASI KUCAJU PREBRZO i ne stignete SVE DA spakujete u kesu: Postoji odličan trik da to prebrodite

Izvor: Lepote Srbije

15:00

Zanimljivosti 0

SIGURNO vam je poznata situacija na kasi u prodavnici kad vam radnik za pultom skenira artikle prebrzo i ne stignete da ih spakujete u kesu. Druga osoba već dođe na red, a vi još uvek pakujete namirnice? Jednom muškarcu bilo je dosta toga, pa je smislio trik kako to da spreči.

prodavnica
Shutterstock

Na TikToku je objavio video u kojem je pokazao kako usporava proces skeniranja tako što svoje namirnice raspoređuje široko po traci umesto da ih sve stavi na jednu gomilu.

- Jedan savet koji će vas spasiti: Raširite ono što ste kupili kako biste dobili na vremenu za pakovanje u kese - kaže u videu koji je skupio gotovo 300.000 pregleda.

Mnogi su rekli da će ovaj trik isprobati već idući put kada budu u prodavnici, ali ima i onih koji misle da je nepotreban jer, kako kažu, vole brzinu kasira koji su se takođe oglasili. "LJudi misle da će ovo upaliti, ali neće – samo ćemo brže skenirati", napisala je jedna osoba, dok je druga rekla da mogu biti opomenuti od nadređenog ako nisu dovoljno brzi:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Ja sam kasirka i mogu vam reći da viču na mene ako nisam dovoljno brza."

Neki čak tvrde da mogu da dobiju otkaz zbog sporog skeniranja pa se setite toga kada idući put budete nervozno stajali na kasi.

jorgovan

LEK IZ DOLINE LJUBAVI: Zaboravljeni recept za sirup od jorgovana i kako su ga žene koristile za lečenje štitne žlezde

Zanimljivosti

18:00

25 oktobar, 2025

Jorgovan (Syringa vulgaris) je za Srbe simbol najveće ljubavi, zahvaljujući legendi o Jeleni Anžujskoj. Međutim, osim romantične priče, ovaj mirisni cvet krije i izuzetna lekovita svojstva. Otkrivamo zašto su žene u narodnoj medicini koristile sirup i tinkture od jorgovana za lečenje hroničnih bolesti i poboljšanje disajnih puteva.

žena

ZLATNO ULJE S PLANINE: Zašto je ulje od bundeve sa Zlatara najbolje za srce i kako se u njemu čuva lek za prostatu

Zanimljivosti

17:00

23 oktobar, 2025

Bundeva golica se nekada smatrala hranom za stoku, da bi se ulje dobijeno iz njenih semenki danas prodavalo kao najskuplje srpsko jestivo ulje. Otkrivamo zašto se hladno ceđeno ulje golice sa planinskih krajeva (poput Zlatara, Peštera i Fruške Gore) smatra prirodnim čudom, kako njegovi sastojci deluju na muško zdravlje i zašto je ovo ulje jače od mnogih apotekarskih preparata.

Komentari(0)

Loading