OVAKAV POKLON DONOSI SVAĐU U KUĆI, RAZVOD, PA ČAK I BOLEST: Ako ste ga dobili ODMAH GA BACITE! Nikako ga nemojte čuvati!

Lepote Srbije

11:00

Zanimljivosti 0

Sigurno Vam se dešavalo da kad od određenih osoba dobijete nešto na poklon to se brzo pokvari, slomi, "čuči" u ćošku za sve i svašta, evo i zašto. Neki veruju da je ovakve poklone najbolje spaliti.

OVAKAV POKLON DONOSI SVAĐU U KUĆI, RAZVOD, PA ČAK I BOLEST: Ako ste ga dobili ODMAH GA BACITE! Nikako ga nemojte čuvati!
Shutterstock

Ovaj period godine je u znaku poklona. Iako većina želi da nas iznenadi i obraduje darovima, postoje situacije u kojima bi trebalo da budemo oprezni.

Feng šui stručnjaci smatraju da svaki predmet u sebi nosi energiju, a ukoliko ga držimo u kući, tu energiju prenosimo na svoj dom. Kako kažu, treba obratiti pažnju na to čije poklone prihvatamo i rado čuvamo u kući. Ne mora ni feng šui da Vam dokazuje da to tako obično i biva.

Najgori poklon koji možemo držati u našoj kući jeste onaj koji smo dobili od zavidne i zle osobe. Smatra se da će taj predmet doneti svađe u kući, razvod, čak i bolest. Pri samom uzimanju poklona javiće vam se loš predosećaj, osetićete nelagodu, ubrzan rad srca, a to vam je već upozoravajući signal.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kako se veruje, osobe koje vam zavide i nisu ni malo srećne zbog vašeg uspeha, bilo da je reč o porodičnom ili poslovnom, biće među prvima koje će vam dati poklon. Negativna energija davaoca prenosi se i na predmet, koji tiho ali moćno deluje iz kutka vašeg doma.

Kako da znate da je neki poklon preplavljen negativnom energijom?

Ukoliko ste se osetili neprijatno prilikom uručivanja poklona ili imate čudan osećaj svaki put kada ga pogledate, bacite taj predmet bez griže savesti.

Nemojte da ga odlažete u podrum ili negde sa strane, samo ga bacite. Neki veruju da je ovakve poklone najbolje spaliti.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading