„Zaslužio pomilovanje“: Najluđi događaj stiže s Altine i dostojan je filma (VIDEO)

Lepote Srbije

11:00

Zanimljivosti 0

Beži Pepa, beži!

„Zaslužio pomilovanje“: Najluđi događaj stiže s Altine i dostojan je filma (VIDEO)
Printscreen/Instagram

Na mrežama se deli snimak jurnjave za prasetom na Altini. „U naselju Altina nekom je pobeglo prase, a radnici Agropapuka ga jure da ga liše života“, potpis je uz snimak objavljen na Instagramu.

Snimak je dostojan filma, a sudeći po komentarima, svi navijaju za prase.

„Zaslužio pomilovanje“, „Beži prase, beži!“, „Ne daj se pepa! Hoće da te naprave na suvlaki“, neke su od reakcija, a mnogo je i onih koje prizor praseta koje se bori za život rastužio i smatraju da „normalnom čoveku ne može biti smešno što neko „juri nekoga da ga liši života“ pa makar se radilo i o prasetu“.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

„Meni je ovo žalosno baš, jadna pametna životinja, da sam ga videla odnela bih ga negde gde nema nikoga u prirodu i pustila, bolje da se i snalazi nego ovako da ga muče“.

I dok se rasprava već u sledećem momentu nastavlja pitanjem „A šta ćete jesti za Božić?“, svi se nadaju da je prase iz videa ipak uspelo da utekne i da nije završilo kao Božićna pečenica.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Hajdučka česma

DOGODILO SE ČUDO Koncert Bijelog dugmeta kod Hajdučke česme se PAMTI I DANAS

Zanimljivosti

21:00

19 maj, 2024

Koncert kod Hajdučke česme je koncert najpopularnijeg rok sastava u Jugoslaviji — Bijelog dugmeta. Koncert je održan 28. avgusta 1977. godine u beogradskom parku Topčider, u blizini Hajdučke česme. Bio je to najveći rok koncert do tada održan na prostoru bivše Jugoslavije. Mnogi rok kritičari smatraju da takav muzički događaj, po svom značaju, atmosferi i velikoj energiji verovatno više nikada neće biti ponovljen.

Komentari(0)

Loading