MISTERIOZNI JUNAK, HITOVI ANE NIKOLIĆ, BOMBONE I NEOBIČNA MASKA On je nova senzacija na društvenim mrežama u Srbiji, zove se Zlatnoribac, a mi smo ga "upecali" na "radnom mestu" (VIDEO)

M.Milenović

11:00

Zanimljivosti 0

Uspeo sam da "upecam" Zlatnoribca i da vam donesem ekskluzivni razgovor s njim i to s njegovog "radnog mesta", automobila u kom krstari po Srbiji. Tako je, automobila. Malo je hladno ovih dana pa su i zlatne ribice odlučile da odmore svoja peraja, te su prešle na četiri točka.

MISTERIOZNI JUNAK, HITOVI ANE NIKOLIĆ, BOMBONE I NEOBIČNA MASKA On je nova senzacija na društvenim mrežama u Srbiji, zove se Zlatnoribac, a mi smo ga "upecali" na "radnom mestu" (VIDEO)
Lepote Srbije/Dejan Briza

Znate li ko ispunjava tri želje? Razmislite dobro. Ako ste bili jako pažljivi odgovor na ovo pitanje je mogao sam da vam se kaže.

Možda, ipak, malo da vam olakšam? Hajde onda ovako, ali pratite pažljivo... Društvene mreže u Srbiji su podivljale zbog njega, bombone su njegov fah, a smeh i odlično raspoloženje ono zbog čega ga svi vole.

Još uvek ne znate odgovor?

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Vreme je da vam otkrijem o kome se radi. Reč je o Zlatnoribcu, misterioznom, dobroćudnom, reći ćemo, biću, koje ide po Srbiji i uveseljava vozače, prolaznike i bilo koga ko mu se nađe na putu, a ako imate sreće uz to vas nagradi slatkišem.

Nemojte da vas njegova maska zlatne ribice uplaši, sve što želi jeste da vam izmami osmeh na lice uz hitove Ane Nikolić, Seke Aleksić, Indire Radić, Željka Joksimovića i sličnih izvođača. Ko bi tome odoleo, zar ne?

Uspeo sam da "upecam" Zlatnoribca i da vam donesem ekskluzivni razgovor s njim i to s njegovog "radnog mesta", automobila u kom krstari po Srbiji. Tako je, automobila. Malo je hladno ovih dana pa su i zlatne ribice odlučile da odmore svoja peraja, te su prešle na četiri točka.

MISTERIOZNI JUNAK, HITOVI ANE NIKOLIĆ, BOMBONE I NEOBIČNA MASKA On je nova senzacija na društvenim mrežama u Srbiji, zove se Zlatnoribac, a mi smo ga Lepote Srbije/Dejan Briza
 

U video snimku na početku teksta možete saznati kako je Zlatnoribac postao Zlatnoribac, da li je u planu i ženska verzija, Zlatna ribica, ko je bio glavna inspiracija za čitavu akciju kao i šta se to sve sprema u budućnosti...

Ja sam uživao u pripremi ovog intervjua, a nadam se da ćete i vi dok ga budete gledali.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

 

Komentari(0)

Loading