U OVOJ BANJI U SRBIJI APARTMAN ZA TROJE JE SAMO 15 €! Od BG udaljena dva i po sata, smeštaj brzo "plane", dolaze i mladi i stari

Lepote Srbije

11:00

Turizam 0

Banja Koviljača jedna je od banja u Srbija za koju vlada veliko interesovanje domaćih i stranih turista tokom cele godine. Imajući u vidu da u ponudi ima rekreativne aktivnosti za sve uzraste, u ovu banju dolaze i stari i mladi a cene smeštaja, ali i ostalih neophodnih troškova su pristupačne za svačiji džep.

U OVOJ BANJI U SRBIJI APARTMAN ZA TROJE JE SAMO 15 €! Od BG udaljena dva i po sata, smeštaj brzo "plane", dolaze i mladi i stari
Shutterstock

Banja Koviljača udaljena je od Beograda je udaljena oko 150 kilometra, što je kolima oko 2 sata i 20 minuta. Poznati gradovi u blizini su Loznica i Zvornik kroz koje prolazi reka Drina. Posebno je poznata po lekovitoj vodi i lekovitom blatu za koju kažu da su najbolji prirodni iscelitelj bolesti. Ipak, mnogi dolaze i samo da se odmore i uživaju u prirodi. Da je jedna od najposećenijih banja sa povoljnim cenama u Srbiji pokazuju i zvanični podaci. Za prvih sedam meseci Banju Koviljaču je posetilo 18.754 turista.

Osim lekovitih svojstava, Banja Koviljača pruža i različite mogućnosti za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom i to je ono što je rangira među najposećenije banje u Srbiji. Posetioci mogu uživati u šetnjama kroz prelepe parkove, biciklizmu ili planinarenju u okolnim brdima. Ova aktivnost ne samo da pomaže u fizičkoj kondiciji, već i omogućava povezivanje sa prirodom i duhovno osveženje..

U OVOJ BANJI U SRBIJI APARTMAN ZA TROJE JE SAMO 15 €! Od BG udaljena dva i po sata, smeštaj brzo Shutterstock
 

Cene smeštaja od 15 evra

Najčešći smeštaj koji se bukira je apartmanskog tipa i on se kreće od 15 evra. To se uglavnom odnosi na smeštajnu jedinicu za dve osobe. Međutim, treba imati u vidu da ljubitelji prirode i čistog vazduha mnogo ranije planiraju svoj odlazak u ovo odmaralište, te stoga smeštaj po toj ceni vrlo brzo "plane".

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Malo luksuzniji smeštaj, koji nudi i razne aktivnosti i uključene obroke, kreće se od 50 evra, koliko su smeštaji sa bazenom, dok su hoteli sa fitnes i velnes centrom, i uključenim doručkom oko 60 evra po osobi, ali njihova cena varira od doba godine. Na primer, u sred letnje sezone kada su kapaciteti uglavnom popunjeni cena je najviša, dok su u oktobru, novembru pristupačniji.

Apartman koji vlasnik izdaje za 15 evra od 35 kvadrata, ima bračni krevet i kauč na razvlačenje, što je pogodno za dve pa i za 3 osobe. Kako vlasnik navodi u opisu oglasa, smeštaj je kompletno opremljen novim nameštajem, elektronskim uređajima i nalazi se 300 metara od banjskog parka. Međutim, ovakav smeštaj je za narednu letnju sezonu sezonu potrebno već sad rezervisati

Stan od 35 kvadrata, kompletno opremljen izdaje se za 25 evra. Ova smeštajna jedinica ima odvojenu spavaću sobu, kuhinju i kupatilo, a udaljena je od centra banje samo 250 metara.

Studio od 30 kvadrata, smešten u luksuznoj vili, sa bazenom, izdaje se za 70 evra i to je cena za dve osobe. Ovaj deluks studio za pomenutu cenu udi i uslugu korišćenja bazena, a osim svim elemenata, turistima su obezbeđeni bade mantili, peškiri, papuče...

Hotelsku sobu moguće je iznajmiti za 60 evra. Ista soba za dve osobe košta 73 evra. U cenu je uključen i doručak, korišćenje fitnes centra i bazen na otvorenom, kao i druge aktivnosti za decu. Međutim, ako se ode malo dalje, do obližnjeg gradića, noćenje u hotelskoj sobi za dve osobe košta 35 evra.

U OVOJ BANJI U SRBIJI APARTMAN ZA TROJE JE SAMO 15 €! Od BG udaljena dva i po sata, smeštaj brzo banjakoviljaca.rs
 

Bolesti koje se leče u Banji Koviljači

Bez obzira da li tražite opuštanje ili lečenje, ovo banjsko lečilište pruža sve što vam je potrebno za potpun oporavak i osveženje. Opuštajuće masaže, tople kupke i terapije blatom samo su neki od tretmana koji se nude.

Ove bolesti se najčešće leče u ovoj banji u Srbiji:

Različite vrste reumatskih oboljenja;
Osteoporoza
Degenerativne promene zglobova
Degenerativne promene kičmenog stuba
Diskus hernije
Posttraumatska stanja koštanog skeleta
Različita mišićna oboljenja
Lezije perifernih nerava
Oštećenja centralnog nervnog sistema
Pojedina kožna oboljenja
Pojedina ginekološka oboljenja

Srpski Holivud

BRAVO SRBINE Srpski Holivud zasijao novim sjajem a dobio i šajkaču (FOTO)

Turizam

17:00

21 jun, 2024

Gornji Milanovac – Na planini Rudnik u selu Mutanj, jedna prelepa livada postala je prava turistička atrakcija i to zahvaljujući entuzijazmu samo jednog čoveka. Ivan Jakovljević poznatiji kao Ivo Car napravio je Srpski Holivud i to tako što je podigao kredit i postavio čuvena slova koja se mogu videti i na brdu iznad Los Anđelesa. Ipak, nakon 17 godina došlo je vreme za malu popravku dobro poznatih slova.

safari

Neverovatan safari na srpski način, kroz prelepe predele Tare vozi vojni kamion: Nova turistička atrakcija oduševljava, voze se deca od tri ali i penzioneri od 83 godine (FOTO)

Turizam

12:00

19 jun, 2024

Planina koju je za svoj dom birao i bog Tar, jedna je od tri najposećenije u Srbiji. Veličanstveni priodni predeli svake godine tokom letnje sezone privlače veliki broj turista, a od pre dve godine gosti nestvarne pejzaže Tare mogu da dožive iz do sad neviđene perspektive ali i iz neočekivanog vozila. Vojni kamioni marke TAM spremni su za safari, koji turistima pružaju nezaboravn doživljaj.

Komentari(0)

Loading