ZA DOMAĆE I STRANE TURISTE, A MOGU I BEOGRAĐANI Ovo su najinteresantnija mesta za decu u Beogradu

Lepote Srbije

14:00

Turizam 0

Kada porodično dolazite u neki veliki grad, onda morate dobro da se organizujete i da isplanirate svaki segment vašeg putovanja. U zavisnosti od toga koliko vaša deca imaju godina, vi ćete odabrati na koja mesta možete da idete. Znate i sami da su deca zahtevna i da su njihove želje različite i nekada zaista i teško dostižne.

ZA DOMAĆE I STRANE TURISTE, A MOGU I BEOGRAĐANI Ovo su najinteresantnija mesta za decu u Beogradu
Printscreen

Kada decu dovodite prvi put u veliki grad, ona ga neće posmatrati na način na koji ga vi posmatrate. Njima ćebiti zanimljivo ne što sasvim drugo i zato morate dobro da se pripremite kada sa decom dolazite u velike gradove. Pored lokacija koje ćete odabrati za decu, morate da vodite računa i o smeštaju. Nisu svi apartmani Beograd prilagođeni porodicama, zato morate da tragate za onim apartmanima u Beogradu, koji imaju mnogo više opcija i u kojima će vam biti lako da funkconišete.

Parkovi – Tašmajdanski park, Košutnjak

Deci je vrlo interesantno kada u parkovima imaju određene vrste zanimacija. Gotovo u svakom parku u Beogradu postoji deo, koji je isključivo napravljen za decu. Interesantno je i to što se neki parkovi često renoviraju i uređuju, pa samim tim i sadržaj za decu se unapređuje. Njima to može da bude vrlo interesantno, jer mogu da se susretnu sa nekim stvarima koje do sada nisu imali priliku da vide.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Čak i u okolini centra možete da naiđete na parkove, koji imaju interesantne zanimacije za vašu decu. Na primer, Tašmajdanski park je prilično prostran i pored neverovatne prirode nudi pregršt mogućnosti da se vaša deca lepo igraju i da uživaju.

Kada dolazite sa decom najbolje bi bilo da iznajmite apartmane u Beogradu, koji se nalaze negde u blizini centra. I sami znate da deca ne vole mnogo da hodaju da bi došla do željene destinacije. Ukoliko vaš apartman u Beogradu bude bio negde u blizini centra, onda znate da ne morate mnogo da pešačite i sve vam se nalazi u blizini.

Printscreen
 

Muzeji – sadržaji za decu

Raspitajte se da li u vreme kada vi dolazite muzeji u Beogradu nude neke sadržaje za decu. Nije isključeno da se može dogoditi da upravo tih dana neki od muzeja organizuje neke radionice, interakcije sa decom. To može da bude vrlo interesantno vašoj deci, ali može da bude interesantno i vama kao roditeljima. Na ovaj način deca se sa kulturom i istorijom upoznaju na jedan sasvim drugačiji način i sve im odjenom postaje mnogo lakše i lepše.

Ono što je takođe interesantno, jeste to da deca tada bivaju sve zainteresovanija i žele i sami da otkriju mnoge stvari. U ovim muzejima deca će definitivno izgubiti pojam o vremenu. I iz tog razloga je važno da vaše apartmane u Beogradu prilagodite potrebama vaše dece, da budu blizu centra ili lokacija koje planirate da posetite,kako biste što manje vremena gubili na neke nepotrebne i nebitne stvari, a više uživali u čarima Beograda.

Beogradski zoološki vrt

Definitivno jedna od najboljih lokacija za decu jeste zoološki vrt u Beogradu. Ovde možete provesti sate i sate i nikada vam neće biti dosadno. Posmatrati životinje, koje imamo priliku da vidimo samo na televiziji je zaista fascinantno.

Vašoj deci će ovo biti još i zanimljivije, jer se verovatno prvi put susreću sa ovim životinjama i zbog toga će sigurno biti uzbuđeni. Savetujemo vam da izdvojite jedan ceo dan za posetu zoološkom vrtu, jer zasigurno vaša deca neće tako lako želeti da izađu, kada jednom uđu. Tako da treba da im omogućite to.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading