NEPONOVLJIVA AVANTURA Džipijada U Trgovištu, prilika za adrenalinsku injekciju kakvu niste doživeli!

Lepote Srbije

17:00

Manifestacije 0

Džipijada Trgovište 2024 je jednodnevna off-road manifestacija koja će se održati 23. marta u organizaciji Turističke organizacije i opštine Trgovište.

Džipijada Trgovište
Printscreen/Youtube

Opština Trgovište se nalazi u Pčinjskom okrugu na jugu Srbije. Ovo područje  bogato je izuzetnim prirodnim lepotama što sve više privlače turiste. Džipijada u Trgovištu koja će se održati u subotu, idealna je prilika za sve učesnike da upoznaju predivne krajeve ovog dela Srbije uz neverovatnu dozu adrenalina koju garantuju planinski putevi kojima će vozila morati da prođu.

Osim manifestacije Dani Preobraženja po kojoj je ova opština poznata, džipijada u Trgovištu takođe beleži značajan broj posetilaca iz svih krajeva Srbije, ali i iz regiona. Druženje na ovoj manifestaciji je posebno iskustvo, uz kotlić, trubače i nezaboravnu avanturu koju pruža vožnja džipovima.

Prva džipijada u Trgovištu održana je 2019. godine.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Učesnici džipijade će se okupiti u 8 časova ispred zgrade opštine Trgovište, odakle će krenuti u vožnju.

Ukoliko odlučite da posetite ovu oblast, imaćete priliku da uživate u lepoti i predelima  južne Srbije. Mada je ostalo malo vremena, možda još nije kasno da iskusite autentični doživljaj vožnje džipa ovim neverovatnim stazama.

Nikola Tesla

Nikola Tesla 1900. prvi zamislio internet – i to bežični i multimedijalni

Manifestacije

12:00

10 jul, 2024

Srpskoj javnosti je nedovolјno poznato da je Nikola Tesla prvi na svetu zamislio internet i to predstavio još 1900. godine, u svom projektu bežičnog prenosa „Svetski sistem“. Upravo o tome govori multimedijalni projekat „Tesla prvi zamislio internet“, čiji je veb-sajt teslainternet.rs ovih dana pušten u rad, u čast Teslinog rođendana.

Komentari(0)

Loading