ZA PRAVE GURMANE Počinje Čvarkijada u Valjevu, ko pravi najbolje duvan čvarke?

Lepote Srbije

11:00

Manifestacije 0

Festival duvan čvaraka ili nama poznatija Čvarkijada ove godine biće održana 7. i 8. oktobra. Prvog dana festivala je predviđeno takmičenje u pravljenju šoder čvaraka, a u nedelju, drugog dana, svoje umeće pokazaće takmičari u pravljenju duvan čvaraka.

ZA PRAVE GURMANE Počinje Čvarkijada u Valjevu, ko pravi najbolje duvan čvarke?
Shutterstock

 

Manifestacija koja tradicionalno okuplja veliki broj posetilaca Čvarkijada ove godine biće održana 7. i 8. oktobra.

Organizatori manifestacije Turistička organizacija Valjevo i Centar za kulturu za ovu godinu najavljuju i sadržajan prateći program pa će tako prvog dana festivala  nakon kulturno umetničkog programa koji počinje u 11h , svi posetioci moći da prisustvuju i drugom po redu Festivalu rabadžijske muzike .

Drugog dana festivala za 13.15h predvidjen je koncert Valjevca Dula Lušina , a od 15 sati pre samog proglašenja pobednika koncert će održati grupa Garavi sokak.

fića

Bolja mi je fića nego luksuzni audi sa klimom, nema para za koje bih je prodao: Nesvakidašnja povorka projezdila ulicama Nove Varoši, oko 30 starih lepotana iz čitave Srbije stiglo na Zlatar

Manifestacije

11:00

26 jul, 2024

Za ljubitelje stare Jugoslavije, a pre svega njenog simbola čuvene fiće, na padanima Zlatara održan je pravi praznik za oči i dušu. Tokom Zlatar festa na radost gađana i posetilaca održana je prva Fićijada, a glavnim ulicama Nove Varoši projezdilo je oko 30 lepotana iz čitave Srbije.

Komentari(0)

Loading