„SOMBORSKI KOTLIĆ“ I "ULICA STARIH ZANATA" Ovo je tradicionalna izložbeno prodajna manifestacija na kojoj stari zanati promovišu svoje umeće i proizvode (PROGRAM/VIDEO)

Lepote Srbije

09:00

Manifestacije 0

Manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera se održava u centru Sombora. Majstori starih zanata promovišu svoje umeće i proizvode uz prateće zabavno-muzičke programe.

„SOMBORSKI KOTLIĆ“ I "ULICA STARIH ZANATA" Ovo je tradicionalna izložbeno prodajna manifestacija na kojoj stari zanati promovišu svoje umeće i proizvode (PROGRAM/VIDEO)
Printscreen

Turistička organizacija grada Sombora vas poziva na manifestaciju "Ulica starih zanata 2022" koja će se održati od 24. do 25. juna 2022. godine, od 10 do 23 časa, u Ulica kralja Petra I u Somboru.

Mali privrednici, proizvođači unikatnih rukotvorina, čija se delatnost svrstava u stare zanate, iz Srbije i regiona, okupiće se u Somboru. Izložba će posetiocima biti dostupna od 10 časova pre podne, pa do kasnih večernjih sati.

Ovo je tradicionalana izložbeno prodajna manifestacija na kojoj stari zanati promovišu svoje umeće i proizvode koji će biti izloženi duž šetališne zone. Takođe, brojne posetioce očekuje bogat prateći program manifestacije, koji ima za cilj da predstavi raznovrsnu kulturno-umetničku ponudu Sombora.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

BONUS VIDEO:

Program:

Trg Svetog Đorđa, Sombor

Četvrtak, 24. jun

10:00:

13. Ulica starih zanata

17:30: 

Lutkarska sekcija Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" Sombor

18:30h:

Hor Somborskog pevačkog društva

19:00h:

Nastup somborskih plesnih grupa: s.a.f.c. "Cats", plesni studio "Jump", "Z-Verka" Zumba tim, Kangoo jumps Sombor

21:00:

Koncert Zorane Iđuški, dramski sopran

 

 

Petak, 25. jun

10:00:

13. Ulica starih zanata

18:00:

Plesno-psihološki program "Plesić"

18:30:

Hor "Šareni vokali"

19:00:

Nastup somborskih plesnih grupa: GKUD "Sombor", GKUD "Ravangrad", Plesna grupa "Inanna", Plesni klub "Ronda", Plesni klub "RavangradDance", Sportski klub "Figura"

21:00:

Koncert  benda “Fusnote”

Program XXV “Somborski kotlić“ 2022

jun, Trg Svetog Trojstva
19:00 – najava programa, pozdravna reč
19:30 -paljenje vatre


Koncert Grupe Kal


21:30 -Koncert Miroslava Ilića
23:30 – Proglašenje pobednika

I ove godine XIII Ulica starih zanata u Somboru proticaće u skladu sa merama Vlade Republike Srbije za sprečavanje i suzbijanje širenja COVID-19.

Izvor: poslovnivodic, noviradiosombor

Komentari(0)

Loading