„SOMBORSKI KOTLIĆ“ I "ULICA STARIH ZANATA" Ovo je tradicionalna izložbeno prodajna manifestacija na kojoj stari zanati promovišu svoje umeće i proizvode (PROGRAM/VIDEO)

Lepote Srbije

09:00

Manifestacije 0

Manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera se održava u centru Sombora. Majstori starih zanata promovišu svoje umeće i proizvode uz prateće zabavno-muzičke programe.

„SOMBORSKI KOTLIĆ“ I "ULICA STARIH ZANATA" Ovo je tradicionalna izložbeno prodajna manifestacija na kojoj stari zanati promovišu svoje umeće i proizvode (PROGRAM/VIDEO)
Printscreen

Turistička organizacija grada Sombora vas poziva na manifestaciju "Ulica starih zanata 2022" koja će se održati od 24. do 25. juna 2022. godine, od 10 do 23 časa, u Ulica kralja Petra I u Somboru.

Mali privrednici, proizvođači unikatnih rukotvorina, čija se delatnost svrstava u stare zanate, iz Srbije i regiona, okupiće se u Somboru. Izložba će posetiocima biti dostupna od 10 časova pre podne, pa do kasnih večernjih sati.

Ovo je tradicionalana izložbeno prodajna manifestacija na kojoj stari zanati promovišu svoje umeće i proizvode koji će biti izloženi duž šetališne zone. Takođe, brojne posetioce očekuje bogat prateći program manifestacije, koji ima za cilj da predstavi raznovrsnu kulturno-umetničku ponudu Sombora.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

BONUS VIDEO:

Program:

Trg Svetog Đorđa, Sombor

Četvrtak, 24. jun

10:00:

13. Ulica starih zanata

17:30: 

Lutkarska sekcija Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" Sombor

18:30h:

Hor Somborskog pevačkog društva

19:00h:

Nastup somborskih plesnih grupa: s.a.f.c. "Cats", plesni studio "Jump", "Z-Verka" Zumba tim, Kangoo jumps Sombor

21:00:

Koncert Zorane Iđuški, dramski sopran

 

 

Petak, 25. jun

10:00:

13. Ulica starih zanata

18:00:

Plesno-psihološki program "Plesić"

18:30:

Hor "Šareni vokali"

19:00:

Nastup somborskih plesnih grupa: GKUD "Sombor", GKUD "Ravangrad", Plesna grupa "Inanna", Plesni klub "Ronda", Plesni klub "RavangradDance", Sportski klub "Figura"

21:00:

Koncert  benda “Fusnote”

Program XXV “Somborski kotlić“ 2022

jun, Trg Svetog Trojstva
19:00 – najava programa, pozdravna reč
19:30 -paljenje vatre


Koncert Grupe Kal


21:30 -Koncert Miroslava Ilića
23:30 – Proglašenje pobednika

I ove godine XIII Ulica starih zanata u Somboru proticaće u skladu sa merama Vlade Republike Srbije za sprečavanje i suzbijanje širenja COVID-19.

Izvor: poslovnivodic, noviradiosombor

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading