ŠTA SE DEŠAVA KADA OD BOGA ZATRAŽIMO NEŠTO? Ovo je najispravniji vid MOLITVE koji treba da praktikujemo svaki dan

Lepote Srbije

20:00

Kultura 0

Da li znate kako treba pravilno da se molite Bogu? Nije molitva samo tražiti od Boga da reši problem, poenta je sasvim nešto drugo

ŠTA SE DEŠAVA KADA OD BOGA ZATRAŽIMO NEŠTO? Ovo je najispravniji vid MOLITVE koji treba da praktikujemo svaki dan
EPA

Većina nas moli se Bogu ovim rečim: "Daj mi to i to..." Međutim, poenta je nešto sasvim drugo. Kada tražite od Boga nešto, ne zaboravite da od Njega tražite put do toga što želite, a ne sam rezultat.

Moraćete sami da pronađete način kao biste sebi ispunili želju.

Molite se rečim: "Bože, pokaži mi put do tog i tog..."

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Nikako ne tražite gotov proizvod! Nikako ne tražite rešenje!

Suština je u tome da, iznova i iznova realizujući svoje planove u stvarnosti, trenirate svoju sposobnost stvaranja, približavajući se nivou Stvoritelja.

Za kreativnost je potrebno izvršiti proces koji je suprotan potrošnji – da se delovi spoje u celinu, a ne da se celina deli na delove.

Bogu nije potreban vaš projekat, već vaša sposobnost da stvorite, da pokažete svoj potencijal. Radite na tome, dok još ima vremena.

A onaj ko jednostavno želi nešto da dobije, a da to sam ne stvori, nalazi se na najnižem stepenu razvoja, pokazujući nezrelost Duše i sebičnost Uma.

Dok se razvijate, razumećete šta Bog želi od vas - koja je vaša svrha. To je suština života.

@lepotesrbijee Prelepo 😍 Sneg koji je juče posle podne počeo da pada u Beogradu zadržao se preko noći, pa je ranoranioce obradovala zimska idila u prestonici ❄️❄️ #lepotesrbije #sneg #beograd #srbija #fypシ #fypシ゚viral ♬ Eternal - Athena & smle
Tagovi:

Komentari(0)

Loading