Ova domaća supa je postala hit među ženama i muškarcima: Jede se umesto večere, a kilogrami i salo se samo tope
Gubljenje kilograma nije nimalo lak proces, ali redukovanje ishrane i fizička aktivnost glavni su saveznici u tome.
Ukoliko mučite muku sa viškom kilograma, sigurno ste do sada isprobali brojne dijete i metode mršavljenja, koje su dale manje ili veće rezultate.
Zdrava ishrana sastavljena od prirodnih namirnica je ključna, ali recepti nisu uvek ukusni niti laki. Ipak, nije uvek tako. Donosimo vam recept za domaću supu od koje se gube kilogrami koja se pravi jednostavno od povrća, a glavni sastojak je celer. Ovo povrće ima veoma malo kalorija, što ga čini odličnim saveznikom pri mršavljenju.
Sastojci:
biber i so po ukusu
Možda vas zanima:
NARODNO VEROVANJE KOJE TRAJE VEKOVIMA: Dodajte jednu biljku u slavski kolač i pratiće vas sreća cele godine (RECEPT)
Bosiljak kao sastojak se posebno ističe u narodnoj tradiciji, jer se smatra da ukoliko ga stavite u slavski kolač, vaš dom će pratiti sreća tokom cele godine.
Trik koji čuva svežinu kiflica i hleba: Stavite u testo 1 sastojak i biće mekani nekoliko dana
Omiljeno pecivo spremno za tili čas i to od samo tri sastojka
Možda vas zanima:
NARODNO VEROVANJE KOJE TRAJE VEKOVIMA: Dodajte jednu biljku u slavski kolač i pratiće vas sreća cele godine (RECEPT)
Bosiljak kao sastojak se posebno ističe u narodnoj tradiciji, jer se smatra da ukoliko ga stavite u slavski kolač, vaš dom će pratiti sreća tokom cele godine.
Trik koji čuva svežinu kiflica i hleba: Stavite u testo 1 sastojak i biće mekani nekoliko dana
Omiljeno pecivo spremno za tili čas i to od samo tri sastojka
Možda vas zanima:
NARODNO VEROVANJE KOJE TRAJE VEKOVIMA: Dodajte jednu biljku u slavski kolač i pratiće vas sreća cele godine (RECEPT)
Bosiljak kao sastojak se posebno ističe u narodnoj tradiciji, jer se smatra da ukoliko ga stavite u slavski kolač, vaš dom će pratiti sreća tokom cele godine.
Trik koji čuva svežinu kiflica i hleba: Stavite u testo 1 sastojak i biće mekani nekoliko dana
Omiljeno pecivo spremno za tili čas i to od samo tri sastojka
1,5 litara vode
500 g korena celera
2 jabuke
1 litar bujona od povrća (200 g kupusa, 1 luk, 1 šargarepa, lovorov list, nekoliko čenova belog luka)
120 ml kokosovog mleka
maslinovo ulje
Priprema:
Prvo pripremamo čorbu od povrća. Stavite u šerpu isečen luk, šargarepu, beli luk, lovor i kupus. Prelijte vodom i kuvajte 20 minuta. U šerpi na malo ulja propržite seckan celer i seckanu jabuku. Dodajte 1 litar bujona od naše čorbe od povrća. Začinite i krčkajte 25 minuta. Sklonite sa ringle kada celer omekša, dodajte kokosovo mleko i štapnim mikserom izblendajte. Servirajte u tanjiru sa malo maslinovog ulja i peršunom.
(Krstarica)
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Dobro poznata pita od BUNDEVE po bakinom receptu
Od slatkog najslađe.
Omiljeno jelo po receptu naših baka: Generacije odrasle na ovom jelu, a vama je ovo odlična ideja za ukusan ručak
Ovaj recept po tradiciji naših baka pruža ne samo nutritivno bogat obrok, već i ukus koji vraća u detinjstvo
Zapanjujuća moć KISELOG KUPUSA: ZDRAVIJI je od većine lekovitih biljaka - kažu da leči čak DEVET tegoba
Lekovitost kiselog kupusa nadilazi lekovitost mnogih poznatih biljaka. Sto grama sirovog kiselog kupusa sadrži čak 20 mg vitamina C. Slede vitamin A, folna kiselina, magnezijum, gvožđe, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum i belančevine. Odličan je izvor vitamina B12, zbog toga se posebno preporučuje vegetarijancima i veganima. Crveni kupus je i do sedam puta lekovitiji od belog
POJEŠĆE SE DOK TREPNETE! Punjene i pohovane paprike oduševiće vas ukusom
Fil je fenomenalan.
Komentari(0)