Recept za kolač koji se prenosi sa generacije na generaciju: Kako se sprema KOH?
Uz precizan recept koh ćete spremiti brzi i jednostavno

Potrebno je:
4 krupna jaja
4 kašike šećera
2 kašike brašna
2 kašike griza
korica limuna
oko 1l mleka
1 vanilin šećer
Priprema:
Možda vas zanima:

KOLAČ NA KOM SU ODRASLE GENERACIJE Obožavala ga je cela Jugoslavija, a vrlo se lako sprema
Ovo su sva pravila koja treba da ispoštujete u pripremi.

KOH OD GRIZA, BAKIN RECEPT STAR DECENIJAMA: Omiljena poslastica mnogih koja vraća u detinjstvo a sprema se jednostavno
Ovo je jedan od najsočnijih kolača sasvim jednostavne recepture.
Možda vas zanima:

KOLAČ NA KOM SU ODRASLE GENERACIJE Obožavala ga je cela Jugoslavija, a vrlo se lako sprema
Ovo su sva pravila koja treba da ispoštujete u pripremi.

KOH OD GRIZA, BAKIN RECEPT STAR DECENIJAMA: Omiljena poslastica mnogih koja vraća u detinjstvo a sprema se jednostavno
Ovo je jedan od najsočnijih kolača sasvim jednostavne recepture.
Možda vas zanima:

KOLAČ NA KOM SU ODRASLE GENERACIJE Obožavala ga je cela Jugoslavija, a vrlo se lako sprema
Ovo su sva pravila koja treba da ispoštujete u pripremi.

KOH OD GRIZA, BAKIN RECEPT STAR DECENIJAMA: Omiljena poslastica mnogih koja vraća u detinjstvo a sprema se jednostavno
Ovo je jedan od najsočnijih kolača sasvim jednostavne recepture.
Umutiti jaja, dodati brašno sa grizom, koricu limuna i sve dobro izjednačiti. Izliti u pleh podmazan uljem i posuti brašnom.
Lepo izravnati. Peći na 200 stepeni C oko 20-30 min.
Skuvati mleko sa šečerom i vanilin šećerom. Vruć kolać preliti vrelim mlekom. Ostaviti da upije, a onda seći. Prijatno!

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.
Komentari(0)