MANASTIRSKA POSNA PITA: Sočna i slasna, za sve prilike (RECEPT)
Pravićete je i u mrsnim danima, koliko je dobra

Sastojci:
500 g gotovih kora za pitu
500 ml sos od paradajza
2 čena bela luka
6 glavica mladog crnog luka
800 g šampinjona
2 šoljice pirinča (obarenog)
so
biber
suvi bosiljak
Priprema:
Možda vas zanima:

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
Možda vas zanima:

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
Možda vas zanima:

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U tiganj sipajte sos od paradajza pa dodajte seckani beli i crni luk i pržite na tihoj vatri. Dodajte sečene šampinjone. Dodajte pirinač, pa začinite, promešajte i ostavite da se ohladi. Pleh obložite papirom za pečenje , preko njega premažite sos od paradajza pa stavite koru. Poprskajte sosom koru, preko stavite drugu koru, poprskajte sosom, nanesite fil. Ponavljajte postupak dok ne utrošite materijal. Pecite pitu oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Prijatno!

Ovakve ćufte u paradajz sosu nikada niste jeli: Ovaj trik moraju znati sve domaćice, nećete se pokajati
Ukusan ručak koji će se svideti celoj porodici.

Objavljen recept za najgore srpsko jelo i Srbi su u šoku! Klasik je u Vojvodini, dok se drugima gadi
Na listi najgorih bile su visoko pozicionirane i pihtije, srpska salata...

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

Kako da prepoznate da li u trešnjama ima crva? Uz ovaj trik nikada nečete pogrešiti
Trešnje – zrele i mirisne – neodvojivi su deo vrelog leta
Komentari(0)