NAJUKUSNIJE DOMAĆE KIFLICE SA DŽEMOM: Peku se samo 15 minuta - recept kakav do sada niste probali
Domaće kiflice sa džemom su najukusnije i peku se samo 15 minuta

Praznici su prošli, a osim što smo vreme proveli sa svojim najmilijima, tako smo i uživali u najlepšim specijalitetima.
Kako je krenulo lepo vreme sve više će vam prijati brza i lagana jela.
Naravno kada pomislimo na jednostavnu pripremu svima nam prvo na pamet padnu poslastice. Takav je baš ledeni kolač sa jagodama. Sočan, osvežavajući i lagan.
Možda vas zanima:

MOŽETE IH PRAVITI SLATKE I SLANE Recept za najmekše kiflice koje ćete ikada probati
Ako i vi volite da ih jedete, donosimo vam fantastičan recept za nikad mekše i vazdušastije mlečne kiflice.

NE PEKU SE, A ODUŠEVIĆE VAS Recept za preukusne domaće kiflice koje svakoga ostave bez teksta
Ovako pripremljene kiflice nemaju nikakav nadev, jedino što se posle prženja uvaljaju u cimet i šećer.
Možda vas zanima:

MOŽETE IH PRAVITI SLATKE I SLANE Recept za najmekše kiflice koje ćete ikada probati
Ako i vi volite da ih jedete, donosimo vam fantastičan recept za nikad mekše i vazdušastije mlečne kiflice.

NE PEKU SE, A ODUŠEVIĆE VAS Recept za preukusne domaće kiflice koje svakoga ostave bez teksta
Ovako pripremljene kiflice nemaju nikakav nadev, jedino što se posle prženja uvaljaju u cimet i šećer.
Možda vas zanima:

MOŽETE IH PRAVITI SLATKE I SLANE Recept za najmekše kiflice koje ćete ikada probati
Ako i vi volite da ih jedete, donosimo vam fantastičan recept za nikad mekše i vazdušastije mlečne kiflice.

NE PEKU SE, A ODUŠEVIĆE VAS Recept za preukusne domaće kiflice koje svakoga ostave bez teksta
Ovako pripremljene kiflice nemaju nikakav nadev, jedino što se posle prženja uvaljaju u cimet i šećer.
Bez obzira na deserte, svi volimo i testa, a još ako je nešto domaće ne možemo da odolimo u bilo koje doba dana.
Za vas su tu sada domaće kiflice sa džemom - tope se, mekane i vazdušaste.
Tu su sastojci i recept:
džem za punjenje
kisela voda - 100 mililitara
so - prstohvat
ulje - 90 mililitara
prašak za pecivo - pola kašičice
brašno - 280 grama
šećer - 1 kašika
Priprema:
Sve sastojke pomešajte u činiji, pa umesite mekano testo.
Pokrijte providnom folijom i ostavite da odstoji sat vremena.
Zagrejte rernu na 180 stepeni i pecite ih oko 15 minuta.
Uživajte u najukusnijim kiflicama.

Majstorski burek prste da poližete: Starinski recept kojem niko ne može da odoli, obožavaće ga i najveći gurmani
Ukoliko probate ovaj recept pekara vam više neće pasti na pamet.

Tajni recept iz Homolja: Kačamak sa sirom i „prženom surutkom“
Zaboravljena poslastica iz vremena naših baka

Starinski recept za knedle koje će biti spremne za tren oka: Prave se od samo 2 sastojka i uspevaju baš svima
Bez domaće supe ne može da prođe nedeljni ručak, a ako su u njoj mekane knedle, e tada je užitak zagarantovan.

Recept za domaće ćevape: Uz male trikove će biti kao iz restorana
Ideja za nedeljni ručak

Recept: JANIJA SA ŠLJIVAMA – zaboravljeno jelo juga Srbije
Spoj mesa, voća i tradicije u jednom tanjiru
Komentari(0)