UZ DOMAĆI HLEB, SIR I KAJMAK VAŠA POPARA ĆE PROGOVORITI STO JEZIKA: Još kada sve sami napravite od nule, zlata je vredna

14:00

Gastronomija 0

Ovo je tako jednostavno i lagano jelo, a velika muka stoji iza njega, saznajte šte je sve potrebno da bi se napravila popara

popara
Shutterstock

Popara, možda jedno od najomiljenijih jela iz detinjstva svakog od nas. Doručak koji je tako kremast, a istovremeno hrskav budi samo lepe uspomene.

Iako deluje lako da se napravi, što verovatno i jeste, pogledajte kako se sprema PRAVA popara od početka do kraja. Napravite sopstveni sir, kajmak i hleb, a kao konačni proizvod poparu.

Ovako spremljeno jelo neće samo obnoviti vaše sećanje na detinjstvo, već če otvoriti jednu sasvim novu dimenziju kuvanja za vas. PONOS je verovatno prava reč koja će opisati krajnji rezultat svega ovoga.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Komentari(0)

Loading