KUVARI ne prestaju da nas IZNENAĐUJU: Nećete moći da verujete šta dodaju prilikom kuvanja kupusa
Kupus dok se kuva ima specifičan miris i obično se dodaju začini kako bi se on ublažio

Kupus je jedna od najzastupljenijih namirnica kod nas. Od kupusa možete da pravite salatu, korsitite kao prilog, ali i glavno jelo. Ipak, jedno od najpoznatijih jela je svakako slatki kupus.
Kako biste ga pripremili potrebne su vam jeftini sastojci, a ovo jelo na kašiku mnogi vole. Ipak, kupus dok se kuva ima specifičan miris i obično se dodaju začini kako bi se on ublažio.
Ali, postoje još dve namirnice koje vam mogu pomoći!
Možda vas zanima:

Ručak koji ćete obožavati: Da li ste nekada ovako spremali kupus?
Kupus pripremljen na malo dugačiji način

RIBANAC PO RECEPTU NAŠIH BAKA Brzo se sprema, a uživaćete u njemu cele zime
Potrebno je da odvojite najviše dva sata za pripremu, a u fenomenalnom ukusu ćete uživati mesecima.
Možda vas zanima:

Ručak koji ćete obožavati: Da li ste nekada ovako spremali kupus?
Kupus pripremljen na malo dugačiji način

RIBANAC PO RECEPTU NAŠIH BAKA Brzo se sprema, a uživaćete u njemu cele zime
Potrebno je da odvojite najviše dva sata za pripremu, a u fenomenalnom ukusu ćete uživati mesecima.
Možda vas zanima:

Ručak koji ćete obožavati: Da li ste nekada ovako spremali kupus?
Kupus pripremljen na malo dugačiji način

RIBANAC PO RECEPTU NAŠIH BAKA Brzo se sprema, a uživaćete u njemu cele zime
Potrebno je da odvojite najviše dva sata za pripremu, a u fenomenalnom ukusu ćete uživati mesecima.
Prezle
Možda vas zanima:

Ručak koji ćete obožavati: Da li ste nekada ovako spremali kupus?
Kupus pripremljen na malo dugačiji način

RIBANAC PO RECEPTU NAŠIH BAKA Brzo se sprema, a uživaćete u njemu cele zime
Potrebno je da odvojite najviše dva sata za pripremu, a u fenomenalnom ukusu ćete uživati mesecima.
Možda vas zanima:

Ručak koji ćete obožavati: Da li ste nekada ovako spremali kupus?
Kupus pripremljen na malo dugačiji način

RIBANAC PO RECEPTU NAŠIH BAKA Brzo se sprema, a uživaćete u njemu cele zime
Potrebno je da odvojite najviše dva sata za pripremu, a u fenomenalnom ukusu ćete uživati mesecima.
One mogu da neutrališu miris slatkog kupusa, pa slobodno dodajte jednu kašičicu u šerpu. Nemojte da preterujete, a prezle će vam pomoći da se i sos malo zgusne.
Mleko
Mleko neutrališe svaku neprijatnu aromu, ali zahvaljujući njemu kupus postaje mekši. Za pola kilograma kupusa potrebno je pola šolje mleka, prenosi Stvar ukusa.

Zaboravljeni recept iz srpskih planina: Kako se nekada spremala jagnjetina iz vrelog luga
Starinski način pečenja mesa u zagrejanoj zemlji čuvao je sočnost i miris jagnjetine kakav danas retko možemo da probamo.

KORAK PO KORAK DO SAVRŠENOG POSNOG PREBRANCA ZA BADNJI DAN: Samo pratite uputstvo, nema šanse da pogrešite (RECEPT)
Tradicionalni prebranac na najprostiji način - recept koji ćete prepisati u svesku

Vranjske mantije: Pita koja se jede prstima
Južnosrpski specijalitet koji spaja mekano testo, sočan fil i miris domaće kuhinje

STARE BUGARKE PRAVE NAJUKUSNIJI KOH: Sočan i vazdušast - recept koji sve generacije zapisuju
Stare Bugarke prave najukusniji koh koji je sočan i vazdušast, a recept zapisuju sve generacije

Banatski kačamak sa mlekom: Doručak naših baka koji nestaje sa trpeza
Jednostavno jelo od kukuruznog brašna i mleka koje greje i dušu i stomak
Komentari(0)