KOLAČ NA KOM SU ODRASLE GENERACIJE Obožavala ga je cela Jugoslavija, a vrlo se lako sprema

Lepote Srbije

19:00

Gastronomija 0

Ovo su sva pravila koja treba da ispoštujete u pripremi.

koh
Shutterstock

 

U nastavku pročitajte originalni recept za koh koji ćete obožavati.

Ovo su sva pravila koja treba da ispoštujete u pripremi.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Potrebno je:

  • 4 jaja
  • korica limuna
  • 2 kašika šećera
  • vanilin šećer1 l mleka
  • 8 kašika griza

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom, dodavati griz i sve izjednačiti lagano mikserom. Pleh premazati uljem i posuti brašnom. Istresti testo u pleh i izravnati. Peći 20 minuta na 200 stepeni C

U šerpu sipati mleko dodati koriicu limuna i vanilin šece kao i šečer po želji. ostaviti da provri pa čim se koh ispeče kutlačom lagano polivati deo po deo-

Ostaviti da se prohladi i upije. Kohe je dobar kad stoji uspravno i malo se icedi mleko u tanjir kad se iseče kocka. Ako vam je kocka koha takva bravo naučili ste pravit koh Uživajte vrhunski je:

kupus

Zapanjujuća moć KISELOG KUPUSA: ZDRAVIJI je od većine lekovitih biljaka - kažu da leči čak DEVET tegoba

Gastronomija

20:00

19 novembar, 2024

Lekovitost kiselog kupusa nadilazi lekovitost mnogih poznatih biljaka. Sto grama sirovog kiselog kupusa sadrži čak 20 mg vitamina C. Slede vitamin A, folna kiselina, magnezijum, gvožđe, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum i belančevine. Odličan je izvor vitamina B12, zbog toga se posebno preporučuje vegetarijancima i veganima. Crveni kupus je i do sedam puta lekovitiji od belog

Tagovi:

Komentari(0)

Loading