KOLAČ NA KOM SU ODRASLE GENERACIJE Obožavala ga je cela Jugoslavija, a vrlo se lako sprema
Ovo su sva pravila koja treba da ispoštujete u pripremi.

U nastavku pročitajte originalni recept za koh koji ćete obožavati.
Ovo su sva pravila koja treba da ispoštujete u pripremi.
Možda vas zanima:

Recept za kolač koji se prenosi sa generacije na generaciju: Kako se sprema KOH?
Uz precizan recept koh ćete spremiti brzi i jednostavno

KOH OD GRIZA, BAKIN RECEPT STAR DECENIJAMA: Omiljena poslastica mnogih koja vraća u detinjstvo a sprema se jednostavno
Ovo je jedan od najsočnijih kolača sasvim jednostavne recepture.
Možda vas zanima:

Recept za kolač koji se prenosi sa generacije na generaciju: Kako se sprema KOH?
Uz precizan recept koh ćete spremiti brzi i jednostavno

KOH OD GRIZA, BAKIN RECEPT STAR DECENIJAMA: Omiljena poslastica mnogih koja vraća u detinjstvo a sprema se jednostavno
Ovo je jedan od najsočnijih kolača sasvim jednostavne recepture.
Možda vas zanima:

Recept za kolač koji se prenosi sa generacije na generaciju: Kako se sprema KOH?
Uz precizan recept koh ćete spremiti brzi i jednostavno

KOH OD GRIZA, BAKIN RECEPT STAR DECENIJAMA: Omiljena poslastica mnogih koja vraća u detinjstvo a sprema se jednostavno
Ovo je jedan od najsočnijih kolača sasvim jednostavne recepture.
Potrebno je:
- 4 jaja
- korica limuna
- 2 kašika šećera
- vanilin šećer1 l mleka
- 8 kašika griza
Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom, dodavati griz i sve izjednačiti lagano mikserom. Pleh premazati uljem i posuti brašnom. Istresti testo u pleh i izravnati. Peći 20 minuta na 200 stepeni C
U šerpu sipati mleko dodati koriicu limuna i vanilin šece kao i šečer po želji. ostaviti da provri pa čim se koh ispeče kutlačom lagano polivati deo po deo-
Ostaviti da se prohladi i upije. Kohe je dobar kad stoji uspravno i malo se icedi mleko u tanjir kad se iseče kocka. Ako vam je kocka koha takva bravo naučili ste pravit koh Uživajte vrhunski je:

NAJBOLJI RECEPT ZA SEOSKO POSNO MESO, OMILJENO JELO U TOKU POSTA: Ovako su znale da ga prave samo stare domaćice
Posno seosko meso će vas ostaviti bez teksta

OVA POSNA MOSKVA TORTA JE TEŠKA 5 KILOGRAMA, A TEK DA VIDITE KOLIKO JE BOGATA: Vraća čak i izgubljeno ČULO UKUSA
Torta je bogata i teška oko 5 kg

Čorba od jagnjetine – planinski specijalitet Peštera koji greje dušu
Na prostranstvima Pešterske visoravni, gde su zime oštre, a proleća kratka, kuhinja je oduvek bila oslonjena na ono što priroda i stočarstvo pružaju. Među jelima koja su opstala vekovima posebno mesto zauzima čorba od jagnjetine – gusta, mirisna i snažna, spremana da greje i okrepi.

NAJJEDNOSTAVIJI POSNI KOLAČ IZ JUGOSLAVIJE: Džem, cimet i kakao - jeftin, a ukusan (RECEPT)
Najjednostaviji posni kolač sa džemom, cimetom i kakaom iz Jugoslavije koji su sve žene pravile jer je jeftin i ukusan

Vranjanska samsa – kako se pravi kraljica pita juga Srbije
U srcu juga Srbije, u Vranju, rađa se jedno od najmirisnijih jela tradicionalne kuhinje – vranjanska samsa. Hrskava pita punjena sitno seckanim mesom i začinima nije samo ukusno jelo, već i deo identiteta ovog kraja.
Komentari(0)