NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo 4 sastojka, a ukus će vas oduševiti
Donosimo vam recept za najbrži i najjeftiniji doručak koji će cela porodica obožavati.
Sastojci:
2 jaja
kriške starog hleb
malo ulja
Priprema:
Možda vas zanima:
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
Možda vas zanima:
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
Možda vas zanima:
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
Jaja izmutiti pa im dodati jogurt.Pposoliti malo pa dodati 3 kašike ulja i sve izjednačiti. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smesu i sa jedne i druge strane. Pleh obložiti pek papirom i ređati hleb pa peći na 220 stepeni oko 30 minuta.
Uz šolju sipati jogurt i uživajte u sjajnom doručku.
Želimo Vam srećne predstojeće praznike, Vaše Lepote Srbije.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:
POSNA A SLASNA Pita sa spanaćem, da sva čula uživaju!
Bliži nam se Vaskrs, a post još traje. Za vredne domaćice koje se dovijaju kako da svaki dan spreme drugačiji ukusan obrok, danas donosimo recept za posnu pitu od spanaća.
TARTUFI Najskuplja jestiva gljiva kojom Srbija ne oskudeva, beli su posebno na ceni, evo koju cifru dostižu
Tartufi u Srbiji nisu retka pojava. Tartuf je najcenjenija i najskuplja jestiva gljiva na svetu, a pored izuzetnog ukusa, čuvena je i po svojim lekovitim svojstvima.
POSNA TRPEZA Krompir čorba naših baka, ukusna i posna, da sva čula uživaju
Naše bake su je rado kuvale, a pored one verzije sa mesom, postoji i recept za ovo jelo u posnoj varijanti.
NAJBOLJI NAČIN DA SAČUVATE JAGODE: Ovo je najbolji način da oterate štetočine, nema potrebe za hemikalijama
Važno je samo da vrećica bude prozirna kako bi vazduh mogao da dopre do jagoda...
DOMAĆI MED DO MASLAČKA PO STAROM RECEPTU: Njime su naši stari smirivali kašalj i alergije
Proleće je vreme kada su obično naši stari pravili med od maslačka koji se koristio do leta
Komentari(0)