NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo 4 sastojka, a ukus će vas oduševiti
Donosimo vam recept za najbrži i najjeftiniji doručak koji će cela porodica obožavati.
Sastojci:
2 jaja
200 ml jogurta
kriške starog hleb
malo ulja
Priprema:
Možda vas zanima:
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Recept za prženice bez trunke ulja: Ovako pripremljene nestaju sa stola za tren oka
Recept za prženice u kojima možete uživati svaki dan
Možda vas zanima:
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Recept za prženice bez trunke ulja: Ovako pripremljene nestaju sa stola za tren oka
Recept za prženice u kojima možete uživati svaki dan
Možda vas zanima:
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Recept za prženice bez trunke ulja: Ovako pripremljene nestaju sa stola za tren oka
Recept za prženice u kojima možete uživati svaki dan
Jaja izmutiti pa im dodati jogurt.Pposoliti malo pa dodati 3 kašike ulja i sve izjednačiti. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smesu i sa jedne i druge strane. Pleh obložiti pek papirom i ređati hleb pa peći na 220 stepeni oko 30 minuta.
Uz šolju sipati jogurt i uživajte u sjajnom doručku.
Želimo Vam srećne predstojeće praznike, Vaše Lepote Srbije.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:
Doručak za celu porodicu: Proja sa sirom i jogurtom koju ćete smazati za tili čas, svaki zalogaj je uživanje
Ova proja je savršena za brzi doručak.
Ova najukusnija pita najbrže nestaje sa stola: Domaćice recept zapisuju u sveske zbog jednog sastojka
Nije potrebno mnogo truda, a rezultat je večera koja puni stomak i greje dušu
OVO ZNAJU SAMO ISKUSNI PEKARI Samo jedna čaša ovog preliva i pita će vam garant biti bolja nego iz bilo koje pekare
Nema boljeg preliva – pita uvek ispada bez greške sa njim.
Recept za savršenu carsku pitu: Mekana, izdašna i toliko dobra da se danima priča o njoj
Upravo takav recept vam i donosimo
TRIK ZA PRAVILNO DINSTANJE LUKA: Čak vam ni zaprška neće trebati!
Naučite kako se pravilno dinsta luk po receptu svetskih kuvara. Zaboravite neprijatan miris i potrebu za zaprškom, uz dodatak 2 sastojka!
Komentari(0)