BLIŽI SE VELIKI PETAK, A MRAMORNA JAJA SU ONO ČIME ĆE SE SVI ODUŠEVITI KAD IH VIDE: Trik je tako jednostavan
Mramorna jaja će vas sigurno oduševiti!
Naše domaćice su vrlo kreativne kad je farbanje jaja u pitanju. To je verovatno jedan od omiljenih običaja i majki i baki i dece, muževi verovatno uživaju u tišini u tom momentu. :)
Šalu na stranu, drage domaćice, ovaj trik će Vas oduševiti.
Više nijednu drugu metodu za farbanje jaja nečete koristiti!
Možda vas zanima:
TAJNA PROFESIONALNIH CVEĆARA: Jednom mesečno u vodu sipajte OVAJ SASTOJAK i sobno cveće će cvetati tokom čitave godine
Najvažnije je ispoštovati jedno bitno pravilo kada cveće zalivate sa ovim specijalnim sastojkom
Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Možda vas zanima:
TAJNA PROFESIONALNIH CVEĆARA: Jednom mesečno u vodu sipajte OVAJ SASTOJAK i sobno cveće će cvetati tokom čitave godine
Najvažnije je ispoštovati jedno bitno pravilo kada cveće zalivate sa ovim specijalnim sastojkom
Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Možda vas zanima:
TAJNA PROFESIONALNIH CVEĆARA: Jednom mesečno u vodu sipajte OVAJ SASTOJAK i sobno cveće će cvetati tokom čitave godine
Najvažnije je ispoštovati jedno bitno pravilo kada cveće zalivate sa ovim specijalnim sastojkom
Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Možda vas zanima:
TAJNA PROFESIONALNIH CVEĆARA: Jednom mesečno u vodu sipajte OVAJ SASTOJAK i sobno cveće će cvetati tokom čitave godine
Najvažnije je ispoštovati jedno bitno pravilo kada cveće zalivate sa ovim specijalnim sastojkom
Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Možda vas zanima:
TAJNA PROFESIONALNIH CVEĆARA: Jednom mesečno u vodu sipajte OVAJ SASTOJAK i sobno cveće će cvetati tokom čitave godine
Najvažnije je ispoštovati jedno bitno pravilo kada cveće zalivate sa ovim specijalnim sastojkom
Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Sve što vam treba jesu ljuske luka, malo gaze ili stare najlon čarape i jedna kesica sa bojom za jaja po izboru.
Iseckajte ljuske luka na sitne trakice, ili na trougliće. Svako jaje potopite u vodu, pa uvaljajte i ljuske, tako da se ravnomerno zalepe.
Gazu ili najlon čarape isecite tako da možete da umotate jaje, a zatim ga vežite gumicom za tegle ili koncem.
Umotana jaja stavite u šerpu sa hladnom vodom, kašikom sirćeta i kašikom soli, sipajte sadržaj kesice sa bojom i skuvajte na uobičajen način.
Izvadite jaja, pa kad se malo prohlade isecite gazu i pažljivo uklonite ljuske. Bićete oduševljeni rezultatom!
Za visoki sjaj, premažite jaja vatom umočenom u malo ulja.
Želimo Vam srećne predstojeće praznike, Vaše Lepote Srbije.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:
Ovo su 3 najbolje i najomiljenije torte za slavu: Gosti ih najviše vole, a domaćice najčešće spremaju
Jedan od nezaobilaznih elemenata slavske trpeze, koja je prepuna raznovrsnih jela i specijaliteta, svakako je slavska torta.
DRUGAČIJE Napravite ručak za celu porodicu - punjeni crni luk
Neobično je i sigurno je da niste pravili.
Jelo koje će vas oduševiti: Starinski recept za kraljicu pita, nećete se pokajati ako probate čuveni propeć
Jug Srbije i dalje čuva duh starih gastronomskih pikanterija, a ovo je jedna koja opstaje vekovima
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Dobro poznata pita od BUNDEVE po bakinom receptu
Od slatkog najslađe.
Komentari(0)