DORUČAK KOJI ĆETE OBOŽAVATI Jeftino i brzo: Uz samo četiri sastojka obradujte ukućane
Slično kao prženice, ali još ukusnije.

Potrebno je:
- 2 jaja
- 200 ml jogurta
- kriške starog hleb
- malo ulja
Priprema:
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.

NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.

NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.

NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Jaja izmutiti dodati jogurt posoliti malo dodati 3 kašike ulje i sve izjednačiti. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smesu i sa jedne i druge strane.
Pleh obložiti pek papirom i redjati hleb i peći na 220 stepeni C 30 minuta.
Uz šolju sipati jogurt i uživajte u sjajnom doručku.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Mast i med: Zaboravljeni doručak iz seoskih domaćinstava
Na prvi pogled nespojivi, svinjska mast i med nekada su činili doručak koji je hranio generacije. Danas skoro zaboravljeno, ovo jelo vraća nas u vreme kada je jednostavnost bila najveće bogatstvo.

"Daviće se" u njoj i oni koji je ne vole: Recept za šumadijsku palentu - najukusniji zdrav obrok gotov za 5 minuta
Ako volite brz doručak i ne želite da se hranite u pekari ovo je super recept za vas

Cicvara sa skorupom – srpski "zaboravljeni doručak" koji su jeli gorštaci i vladike
Dok se danas doručkuje na brzinu, nekada se znalo: dan bez cicvare nije valjao. Ova gusta, moćna smesa od skorupa, mleka i kukuruznog brašna grejala je tela i duše naših predaka – a danas se polako vraća na trpeze.

Oduvali smo prašinu sa starog kuvara i pronašli pravi recept za gomboce sa šljivama: Bakin trik da vam uspeju iz prve
Ako ih nikada niste pravili ili su prethodni pokušaji bili piši propalo nemate razloga za brigu, jer je ovo recept koji jednostavno svima uspeva

Kolač koji donosi sreću na trpezu - kako se pravi sremački kuglof
Poreklom iz srednje Evrope, kuglof je preko Austrougarske stigao u Srem i zauvek ostao u vojvođanskim kuhinjama. Danas je to kolač koji čuva duh prošlih vremena, ali i dalje pronalazi svoje mesto na savremenim trpezama.
Komentari(0)