DORUČAK KOJI ĆETE OBOŽAVATI Jeftino i brzo: Uz samo četiri sastojka obradujte ukućane
Slično kao prženice, ali još ukusnije.
Potrebno je:
- 2 jaja
- 200 ml jogurta
- kriške starog hleb
- malo ulja
Priprema:
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Jaja izmutiti dodati jogurt posoliti malo dodati 3 kašike ulje i sve izjednačiti. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smesu i sa jedne i druge strane.
Pleh obložiti pek papirom i redjati hleb i peći na 220 stepeni C 30 minuta.
Uz šolju sipati jogurt i uživajte u sjajnom doručku.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
Recept za najbolju večeru: Preukusno starinsko jelo koje vraća snagu i poboljšava probavu!
Pravi se od žutog ili belog kukuruznog brašna
Kuvana prebranac čorba za zimu: Recept iz starog konaka koji greje bolje od peći
Nije klasičan prebranac, nije ni pasulj čorba – ovo jelo se kuvalo u zemljanom loncu, sa lukom, mašću i suvim šljivama, da ogreje i kad napolju vetar urla
Najbolji starinski recept za sitne kolače: Od jedne smese 3 vrste bombica, savršene za slave
Recept koji obavezno morate da sačuvate - od jedne smese dobiju se čak 3 različite vrste sitnih kolača za slavu!
Jesenja pita od prosa i jabuka: Zaboravljeni posni kolač iz južne Srbije
Napravljena od skromnih sastojaka, bez jaja, mleka i šećera, ova pita je bila jesenja poslastica sirotinje – a danas je pravo otkriće za ljubitelje zdrave, domaće i postne hrane
Komentari(0)