DORUČAK KOJI ĆETE OBOŽAVATI Jeftino i brzo: Uz samo četiri sastojka obradujte ukućane
Slično kao prženice, ali još ukusnije.
Potrebno je:
- 2 jaja
- 200 ml jogurta
- kriške starog hleb
- malo ulja
Priprema:
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Jaja izmutiti dodati jogurt posoliti malo dodati 3 kašike ulje i sve izjednačiti. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smesu i sa jedne i druge strane.
Pleh obložiti pek papirom i redjati hleb i peći na 220 stepeni C 30 minuta.
Uz šolju sipati jogurt i uživajte u sjajnom doručku.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
Posna šampita za slavu je najbolji izbor za desert: Kremasta, sočna, idealno se slaže uz domaću kafu
Šampita je stari kolač koji svi mi obožavamo, ali ako je spremite na ovaj način, moći ćete da je poslužite čak i za posnu slavu
Saznajte kako se pravi posna sarma koja se ne raspada uz jedan trik. Otkrivamo tajni sastojak koji menja meso i drži svaki smotuljak čvrsto.
Mnoge domaćice izbegavaju da spremaju posnu sarmu jer se fil često rasipa, a listovi kupusa deluju prazno bez mesa.
Testo se ne diže? Ubacite ovu „magičnu“ stvar u kvasac i gledajte kako raste kao ludo za samo 5 minuta!
Testo se ne diže onako kako ste planirali? Ubacite ovu stvar u kvasac i gledajte kako raste kao ludo za samo 5 minuta. Trik koji uvek uspeva!
Srpska baka otkrila nikad brži recept za omiljeni kolač: Penasti užitak iz rerne koji topi svako srce!
Pečen kolač po želji obilno pospite prah šećerom koji ste zamirisali vanilom.
Da li imate 20 minuta? To je više nego dovoljno za najukusniju pitu sa mesom koju ćete ikad probati
Napravite ovu brzu i ukusna pitu sa mesom koja u trenu nestaje sa tanjira!
Komentari(0)