DORUČAK KOJI ĆETE OBOŽAVATI Jeftino i brzo: Uz samo četiri sastojka obradujte ukućane
Slično kao prženice, ali još ukusnije.

Potrebno je:
- 2 jaja
- 200 ml jogurta
- kriške starog hleb
- malo ulja
Priprema:
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.

NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.

NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Možda vas zanima:
JEDNA STVAR MU JE DRASTIČNO POPRAVILA ZDRAVLJE Evo šta je Tesla jeo za doručak, omiljenu srpsku hranu konzumirao je samo dva puta godišnje
Tesla je hvalio i voće, a za šećer je govorio da u malim količinama nije opasan, s tim što ne smemo zaboraviti da ga u voću ima dosta.

NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Jaja izmutiti dodati jogurt posoliti malo dodati 3 kašike ulje i sve izjednačiti. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smesu i sa jedne i druge strane.
Pleh obložiti pek papirom i redjati hleb i peći na 220 stepeni C 30 minuta.
Uz šolju sipati jogurt i uživajte u sjajnom doručku.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Fantazija ukusa: Pržena paprika sa belim lukom, recept iz bakine kuhinje zlata je vredan, prste da poližete
Ovako spremljena paprika svideće se celoj vašoj porodici.

Od palente na kašiku nema boljeg doručka! Verzija koju znaju samo najvirtuoznije Srpkinje, zlata vredna
Omiljeni je recept iz detinjstva, a one verzije iz restorana joj ne mogu ni prići.

Srbi ga zovu "sirotinjski sos", majke deci pravile za doručak i ručak! Umače se hleb dok je vruće, polizaćete prste
Potrebno je samo nekoliko sastojaka koje gotovo svi već imaju kod kuće

Tajni sastojak starih Mađarica za najbolje punjene paprike: Od sada ćete ih spremati samo ovako, recept za desetku
Trik je u sastojcima koji se na našim prostorima gotovo uopšte ne koriste za pripremu ovog jela.

Tradicionalni Ivanjdanski kolač koji morate umesiti za veliki praznik: Starinski recept naših baka koji se pamti
Danas je Ivanjdan, praznik za koji se veruje da je toliko velik da tri puta zaustavlja sunce na nebu
Komentari(0)