PO RECEPTU MOHANA SA HILANDARA Napravite posan paprikaš bez ulja, nećete ni primetiti da nema mesa
Obožavaćete ga.

Paprikaš bez ulja po receptu mohana sa Hilandara je toliko ukusan da nećete ni primetiti da nema mesa, a sprema se veoma brzo i jednostavno.
Sastojci:
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
- 1/2 kg krompira,
- 1/2 kg crnog luka,
- 2 šargarepe,
- 4 mesnate paprike,
- 1 veza peršuna,
- 2 kašike suvog začina,
- 2 kašike brašna,
- mlevena paprika,
- so.
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Možda vas zanima:

ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.

KO MU MOŽE ODOLETI? Recept za domaći džem od kajsija, nikad lakše do slatkiša za celu zimu
Ko još ne voli pravi domaći džem?
Priprema:
Krompire oljuštiti i iseći na kocke, naliti vodom da ogreznu i staviti iseckani crni luk, šargarepu, paprike i sve skuvati. Brašno i mlevenu papriku razmutiti u malo vode i umešati u jelo.
Dodati začin i so po ukusu, pa skloniti sa šporeta i dodati vezu sitno seckanog peršuna.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

POSNE PALAČINKE: Recept za post na vodi
Posne palačinke se mogu filovati džemom, voćem ili posnim kremom po želji.

Ko proba posnu rusku salatu neće se pokajati: Jedan sastojak daje joj poseban šmek, svaki zalogaj je uživanje
Brzo se pravi, a ukus osvaja.

Sremuš salata – prolećni eliksir zdravlja koji čisti organizam
Sremuš, poznat i kao divlji beli luk, jedan je od najmoćnijih prolećnih darova prirode. Ova osvežavajuća salata ne samo da je ukusna, već i pomaže u detoksikaciji organizma.

Kako da krofne budu supermekane, ali ne i masne? 5 saveta zahvaljujući kojima ćete postati majstor za slatko pecivo
Ukoliko vam se dešava da vam krofne budu previše masne i "teške" ili da budu suve i zagore, verovatno pravite neku sitnu grešku koje niste ni svesni.

Starinsko jelo bez ijedne kapi ulja: Ukus koji osvaja na prvi zalogaj
U toku posta osim kuvanih jela možete napraviti i posnu manastirsku pitu. Budite uvereni da će se ukućanima svideti, jer je preukusna i tražiće se zalogaj više.
Komentari(0)