OČARAĆE VAM SVA ČULA Fenomenalna posna krem torta, kombinacije su razne (RECEPT)
Danas je svi traže, posna krem torta za svačiji ukus.

Osladite svoju dušu tokom posta. Posna krem torta bez mleka i jaja, očaraće vam sva čula.
Sastojci:
160 g pudinga sa ukusom vanile
10 kašika šećera
1 l vode
ekstrakt vanile
250 g margarina
200 grama šećera u prahu
3 kesice posnog šlaga (150 grama)
300 ml gazirane vode
200 g mlevenih oraha
100-200 g rendane kakao krem table
Donji sloj:
Možda vas zanima:

DANAS POČINJE BOŽIĆNI POST: Donosimo vam jelovnik za narednih 40 DANA po svim crkvenim pravilima
Danas počinje post koji traje 40 dana, sve do Božića, a tom prilikom vam donosimo 40 predloga za obrok po crkvenim pravilima

SLATKE POSNE KIFLICE SA PIVOM Starinski recept za fenomenalnu poslasticu
Kiflice izgledaju čarobno, a što je najvažnije brzo se prave, a namirnice najčešće imamo u kući.
Možda vas zanima:

DANAS POČINJE BOŽIĆNI POST: Donosimo vam jelovnik za narednih 40 DANA po svim crkvenim pravilima
Danas počinje post koji traje 40 dana, sve do Božića, a tom prilikom vam donosimo 40 predloga za obrok po crkvenim pravilima

SLATKE POSNE KIFLICE SA PIVOM Starinski recept za fenomenalnu poslasticu
Kiflice izgledaju čarobno, a što je najvažnije brzo se prave, a namirnice najčešće imamo u kući.
Možda vas zanima:

DANAS POČINJE BOŽIĆNI POST: Donosimo vam jelovnik za narednih 40 DANA po svim crkvenim pravilima
Danas počinje post koji traje 40 dana, sve do Božića, a tom prilikom vam donosimo 40 predloga za obrok po crkvenim pravilima

SLATKE POSNE KIFLICE SA PIVOM Starinski recept za fenomenalnu poslasticu
Kiflice izgledaju čarobno, a što je najvažnije brzo se prave, a namirnice najčešće imamo u kući.
300 gr mlevenog keksa
100 gr margarina
100 ml soka
Detalje pripreme pogledajte u videu:
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.
Komentari(0)