BAKA OTKRILA NEODOLJIVI RECEPT ZA SENDVIČ TIKVICE: Domaćice, tikvice zasecite, ali ne do kraja (RECEPT)
Od ovoga polazi voda na usta na sami pogled, a kad probate ovako tikvice, uživaće vaša čula.

Donosimo vam jednostavan recept za jelo koje se brzo sprema, a vrlo je ukusno i izdašno, za veliku porodicu:
Potrebno:
1 veća tikvica
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.

Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Možda vas zanima:

DELIKATES ZA VAŠA ČULA Kada jednom napravite turšiju od tikvica, pravićete je svake godine
Kisele tikvice se savršeno slažu sa raznim jelima, kao salata ili prilog...

TRIK DA VAM PIRE KROMPIR UVEK ISPADNE KAO U LUKSUZNOM RESTORANU: Uz samo jedan sastojak pretvara se u pravu čaroliju
Aligot je jelo iz centralne Francuske koje na najbolji način spaja kremasti pire krompir s aromatičnim rastopljenim sirom, stvarajući prilog kakvom nema ravnog.
Priprema:
U mleveno meso dodati seckan crni luk, ml. biber beli luk i sve izjednačiti. Tikvice očistiti i iseći na pola cm, pa opet na napola zaseći, ali ne do kraja.
Posoliti i ostaviti 20 min. pa iscediti tečnost. Od mesa praviti male pljeskavice pa staviti u sendvič tikvice. Na to staviti list kačkavalja i slaninice i ređati u podmazan pleh.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

MAKEDONCI SAMO OVAKO PRAVE PRŽENICE: Hleb potapaju u OVO zato su MEKŠE od NAŠIH, recept kakav NISTE VIDELI
Makedonski recept za prženice napravite deci za doručak

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna

Napravite savršeni sos za lovačke šnicle: Nema Srbina koji ovo jelo ne voli, a caka je u ovome!
Pečurke su bogat izvor vlakana, antioksidanasa i proteina

Ovih 5 neobičnih vrsta Srpskog hleba morate probati bar 1 u životu: Svaki krije svoju priču, a zajednička im je ljubav prema tradiciji
Vreme je da probajte nešto novo i otkrijete čari ovih neobičnih vrsta testa, a ujedno i da se vratite tradiciji naše zemlje
Komentari(0)