Starinsko jelo koje ćete pojesti sa uživanjem: Uspeva svim domaćicama, a sprema se veoma jednostavno

Teodora Tojagić

10:00

Gastronomija 0

Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo.

podvarak
Shutterstock

Nema osobe koja ne voli da jede podvarak, pogotovo ako je pripremljen na starinski način.

Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo, a najbolje od svega je što se lako pravi, pa uspeva svakoj domaćici.

Sastojci:

1 veća glavica kiselog kupusa

Možda vas zanima:

1 dimljeni šaran ili krap

Možda vas zanima:

2 praziluka

Možda vas zanima:

1 suva crvena paprika

Možda vas zanima:

ulje

Možda vas zanima:

lorber

Možda vas zanima:

biber

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Priprema:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Sitno seckan praziluk izdinstati, dodati sitno seckan kiseli kupus, papriku, lorber. Poklopiti i na tihoj vatri krčkati oko 2 sata.

Ribu, najbolji je krap, iseći na male komade i pokriti kupusom, pobiberiti i staviti posudu u zagrejanu pećnicu da se peče oko 1 sat.

Komentari(0)

Loading