Starinsko jelo koje ćete pojesti sa uživanjem: Uspeva svim domaćicama, a sprema se veoma jednostavno
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo.
Nema osobe koja ne voli da jede podvarak, pogotovo ako je pripremljen na starinski način.
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo, a najbolje od svega je što se lako pravi, pa uspeva svakoj domaćici.
Sastojci:
1 veća glavica kiselog kupusa
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Priprema:
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Možda vas zanima:
Evo kako Zorica Brunclik sprema podvarak: Tajna je u jednom sastojku, a Kemišu je ovo njen omiljeni specijalitet
Ovaj stari specijalite je najbolji kada se posluži uz domaću proju
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju
Sitno seckan praziluk izdinstati, dodati sitno seckan kiseli kupus, papriku, lorber. Poklopiti i na tihoj vatri krčkati oko 2 sata.
Ribu, najbolji je krap, iseći na male komade i pokriti kupusom, pobiberiti i staviti posudu u zagrejanu pećnicu da se peče oko 1 sat.
Najjeftinija zimnica se pravi najbrže! Slasna ljutenica je pikantnija od ajvara, a možda već imate sve što vam treba
Ljutenica od šargarepe je tradicionalni, domaći namaz ili umak koji se sve češće vraća na naše trpeze, naročito kada želimo nešto brzo, zdravo i aromatično... a sprema se tako lako i od jeftinih sastojaka!
3 najlepša recepta za starinske (jeftine) oblande: Savršene za slavsku trpezu, a pun pleh košta samo 500 dinara
Jedan od najomiljenijih kolača među starijima svakako je oblanda, a ako je ovako napravite sigurno će vas vratiti nekoliko decenija u prošlost
KOLAČ KOJI SE ČUVA DVE NEDELJE: Zaboravljeni posni recept sa orasima naših baka, tajna mirisa i mekoće
U vremenima dugih postova, srpska trpeza je bila puna domišljatih recepata. Otkrivamo tajnu "Bakine torte" – izuzetno bogatog, ali potpuno posnog kolača koji se pravi bez jaja i mleka. Ovaj kolač, premazan medom i orasima, ostaje mekan i svež danima, zbog čega je bio idealna zimska poslastica za slavlja.
Srpkinje će biti oduševljene ovim starinskim receptom: Orasnice kakve smo jeli samo kod bake, pravo savršenstvo
Bilo da ih pravite za praznike, porodične okupljanja ili jednostavno za uživanje uz kafu orašnice su pravi izbor koji će osvojiti sve.
Ko proba pitu s makom po receptu Suzane Mančić neće se pokajati: Bolja je od svake štrudle, osvaja ukusom i mirisom
Recept za ovu ukusnu poslasticu kojoj malo ko može odoleti.
Komentari(0)