Starinsko jelo koje ćete pojesti sa uživanjem: Uspeva svim domaćicama, a sprema se veoma jednostavno
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo.

Nema osobe koja ne voli da jede podvarak, pogotovo ako je pripremljen na starinski način.
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo, a najbolje od svega je što se lako pravi, pa uspeva svakoj domaćici.
Sastojci:
1 veća glavica kiselog kupusa
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Priprema:
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Možda vas zanima:

Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju: Jelo za desetku - slano, ukusno, sa mesom, a zdravo
Podvarak po receptu kuvarice koja je držala kafanu u Vranju

Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak
Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova
Sitno seckan praziluk izdinstati, dodati sitno seckan kiseli kupus, papriku, lorber. Poklopiti i na tihoj vatri krčkati oko 2 sata.
Ribu, najbolji je krap, iseći na male komade i pokriti kupusom, pobiberiti i staviti posudu u zagrejanu pećnicu da se peče oko 1 sat.

Vranjske mantije: Hrskavi zalogaji iz peka koji mirišu na jug Srbije
Ako postoji jelo koje simbolizuje toplinu doma, tradiciju juga i neodoljiv ukus, to su vranjske mantije. Ovi zalogaji, hrskavi spolja, a sočni iznutra, vekovima su deo kuhinje juga Srbije, a posebno su popularni u Vranju, gde se spremaju po starinskom receptu.

Starinsko jelo koje ćete pojesti sa uživanjem: Uspeva svim domaćicama, a sprema se veoma jednostavno
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo.

Leskovačka mućkalica: Pikantna mesna čarolija iz crepulje koja osvaja nepca
Leskovačka mućkalica nije samo jelo – to je doživljaj! Miris pečene paprike, sočnog mesa i pikantnih začina obuzima čula i vraća nas u srce juga Srbije, gde se tradicija i gastronomija prepliću u savršenom skladu. Ovo legendarno jelo nastalo je u Leskovcu, prestonici roštilja, a danas ga obožavaju širom Srbije i Balkana.

Mnogima je omiljeno jelo, a malo ko zna kako je proja dobila ime: Prvobitno se pravila od namirnice stare preko 5000 godina, a evo i šta tačno znači
Proja je redovna na trpezi u vreme Velikog posta

STARINSKA PITA NA KAŠIKU: Mekana kao duša, miriše na detinjstvo
Donosimo vam najbolji recept za pitu na kašiku.
Komentari(0)