POSNI PILAV Jelo koje se brzo sprema a svi će ga voleti!
Mnogo ljudi je počelo daposti Božićni post pa vam za danas donosimo recept za brz i ukusan posni obrok, koji će voleti cela porodica.
Sastojci:
300 g pirinča
250 g mešanog povrća po želji
1 kašičica mešavine suvog začina
1 kašičica soli i 1 kašičica senfa
1 kašičica suvog bosiljka
1 crni luk
50 ml ulja
Priprema:
Prodinstajte iseckan crni luk sa uljem i suvim začinom dok ne omekša i postane žućkast. Dodajte mešavinu pripremljenog povrća, malo vode ako je povrće sveže i kuvajte na tihoj vatri dok ne omekša. U šerpi skuvajte pirinač. Ocedite i dodajte povrće, bosiljak i senf. Na tihoj vatri sve sjedinite uz mešanje jedan minut. Zapecite u rerni desetak minuta.
POSNI PILAV Jelo koje se brzo sprema a svi će ga voleti!
Mnogo ljudi je počelo daposti Božićni post pa vam za danas donosimo recept za brz i ukusan posni obrok, koji će voleti cela porodica.
Ovako profesionalni kuvari dinstaju luk: Daleko je ukusniji, gotov za tren i bez mirisa prženja po stanu
Crni luk je deo brojnih jela, a ovako se najbolje dinsta
Tradicionalni srpski recept: Podvarak sa dimljenom svinjetinom
Podvarak je jedno od najpoznatijih jela srpske kuhinje, sinonim za zimske trpeze i porodična okupljanja.
Odlična ideja za današnji ručak za sve one koji poste: Hranljive i ukusne ćufte kakve do sada niste probali
Još jedan omiljeni recept koji će vas oduševiti posebno u danima posta
ZAPRŠKA ZA SARMU PO RECEPTU NAŠIH BAKA: Kada ih prelijete ovim sosom, osetićete ozbiljnu razliku
Tradicionalna jela su nam omiljena i ništa se ne može porediti sa njima.
Komentari(0)