ODLIČNE VESTI ZA RODITELJE Ovo mesto dobija preko potreban VRTIĆ!

18:00

Aktuelno 0

Čačak - Posle sela Zablaće, još jedan vrtić se gradi na teritoriji grada Čačka i to u Trbušanima, a prema najavama gradonačelnika radovi počinju na leto. Novi vrtić, u kome će biti mesta za oko 80 dece, nalaziće se pored objekta isturenog odeljenja OŠ “Tanasko Rajić“ u Trbušanima, čija je rekonstrukcija u toku.

Vrtić
Foto: Rina

- Ta investicija biće vredna 84 miliona dinara sa PDV-om. Nadam se da ćemo već u toku leta krenuti sa radovima na ovoj kapitalnoj investiciji nakon što bude izabran izvođač. Završetkom vrtiča imaćemo potpuno zaokružene sadržaje za najmlađe žitelje ovog dela Čačka – rekao je Milun Todorović.

Todorović je podsetio da je u toku ili je završena rekonstrukcija puteva u ovom delu teritorije Čačka koji su bili uništeni tokom izgradje auto-puta “Miloš Veliki“. U potpunosti je izgrađen put u dužini od 4,5 kilometara i pet metara širine, od škole u Trbušanima do škole u Prijevoru.

- Imamo još oko 890 metara u Prijevoru da završimo tokom maja i juna meseca. Tu je i završetak saobraćajnice do “Komune“, kao i izgradnja pešačkih staza i trotoara, tako da đaci škole u Trbušanima mogu potpuno bezbedno da učestvuju u saobraćaju kao pešaci, izjavio je Todorović.

Izvor/Rina

dragačevo

Sijaće Dragačevo kao Las Vegas: Postavljaju se savremene trafo-stanice u Lučanima koje će osvetliti tunele na auto-putu ali i čitav kraj, poslednje čudo tehnike biće ugrađeno

Aktuelno

14:00

26 jul, 2024

Visoke temperature koje danima unazad pokoravaju Srbiju nisu omele vredne neimare koji rade na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki od Pakovraća do Požege da svoje poslove privode kraju. Trenutno je u toku elektrifikacija, a nove trafostanice vredne više od 700 miliona dinara osvetliće tunele kroz planinu Jelicu, Munjino brdo i Laz, ali i pola Dragačeva.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading