NAJBRŽI NAČIN DA SE REŠITE TRAVE IZ PLOČNIKA: Ništa ne košta, a uništava korov u sekundi

Lepote Srbije

18:00

Aktuelno 0

Uređenje dvorišta je postalo lakše zahvaljujući jednostavnom triku koji ništa ne košta, a ne zahteva ni mnogo vremena. Oslobodićete se neželjene trave iz pločnika i staze za samo nekoliko minuta.

NAJBRŽI NAČIN DA SE REŠITE TRAVE IZ PLOČNIKA: Ništa ne košta, a uništava korov u sekundi
Shutterstock

Uredno dvorište zahteva dosta vremena i truda, a najveće muke mnogima zadaje dosadna trava koja izbija iz pločnika i pukotina na stazi. Ponekad ne možete da je iščušate iz korena, pa je potrebno da je uklanjate na svakih nekoliko dana.

Tokom proleća, trava veoma brzo raste, pa su muke sa održavanjem bašte još veće. Brz i jednostavan trik može da vam pomogne da se izborite sa ovim problemom. Jeftin je i ne zahteva mnogo truda, a oslobodiće vas muke sa dosadnim travkama.

Potrebno je samo da prokuvate vodu u kuvalu ili u šerpi, i da je što pre prelijete preko travki koje vam smetaju. Vrela voda će im uništiti koren, pa nećete morati da čupate travčice na svakih nekoliko dana.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

(mondo)

Maturanti Čačak

MLADOST I LEPOTA SRBIJE Veličanstvene slike maturanata poslate iz ovog grada

Aktuelno

18:00

26 maj, 2024

Čačak - Prelepa slika poslata je sa centralnog trga u Čačku, slika mladosti i životne radosti. Preko 500 učenika završnih razreda srednjih škola u učestvovalo je na tradicionalnom maturskom plesu. Nakon tri meseca vežbanja maturanti su zaigrali čačača, disko ples i valcer pred velikim brojem svojih sugrađana.

Komentari(0)

Loading