OVA LISTA IZAZIVA PAŽNJU Svetski stručnjaci srpsko omiljeno jelo od kupusa proglasili neukusnim

Lepote Srbije

12:00

Aktuelno 0

Čuveni gastronomsko-turistički vodič "TasteAtlas" prvi je napravio listu delikatesa i specijaliteta koji se obavezno moraju probati u Srbiji, a nakon toga i listu jela koja ne savetuju svakom.

Srpska jela
Shutterstock

Pomenuti kulinarski magazin i sajt nedavno je ažurirao svoju listu najgore hrane karakteristične za Srbiju.

Iako je naša zemlja poznata po ukusnoj hrani, ova lista izaziva pažnju svojim izborom.

Možda mnogi očekuju da će na prvom mestu biti pihtije, a iznenađenje je to što se rezanci sa makom našli na samom vrhu liste. Ovo jelo, koje nije po želji glasača, izgleda da je izazvalo najveće negodovanje.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Među ostalim jelima koja su se našla na listi najgorih 14 jela iz Srbije su i leskovačka kavurma, popara, lenja pita, riblji paprikaš, srpska salata, proja/projara, duvan čvarci, makovnjača, prebranac, svadbarski kupus, čorbast pasulj i slatko od jagoda.

Neki bi se složili sa njima, a neki ne.

Zato želimo da čujemo u komentarima, koje je, po vama, najgore srpsko jelo?

Pišite nam u komentarima.

jahački klub

Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)

Aktuelno

15:00

29 april, 2024

Od malih nogu zaljubljena je u konje, a sada je ljubav prema ovim plemenitim životinjama odlučila nesebično da prenese i na druge. Ema Božanić iz Gornjeg Milanovca ima samo 17 godina i već je započela svoj "biznis". Prvo je na porodičnom imanju osnovala je Jahači klub, a kasnije se preselila na veći prostor u selo Preljina kod Čačka. Tu sve ljubitelje plementih životinja upoznaje sa svojim konjima Zekom, Cigom, Vihorom i Zebom.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Komentari(0)

Loading