OVA LISTA IZAZIVA PAŽNJU Svetski stručnjaci srpsko omiljeno jelo od kupusa proglasili neukusnim

Lepote Srbije

12:00

Aktuelno 0

Čuveni gastronomsko-turistički vodič "TasteAtlas" prvi je napravio listu delikatesa i specijaliteta koji se obavezno moraju probati u Srbiji, a nakon toga i listu jela koja ne savetuju svakom.

Srpska jela
Shutterstock

Pomenuti kulinarski magazin i sajt nedavno je ažurirao svoju listu najgore hrane karakteristične za Srbiju.

Iako je naša zemlja poznata po ukusnoj hrani, ova lista izaziva pažnju svojim izborom.

Možda mnogi očekuju da će na prvom mestu biti pihtije, a iznenađenje je to što se rezanci sa makom našli na samom vrhu liste. Ovo jelo, koje nije po želji glasača, izgleda da je izazvalo najveće negodovanje.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Među ostalim jelima koja su se našla na listi najgorih 14 jela iz Srbije su i leskovačka kavurma, popara, lenja pita, riblji paprikaš, srpska salata, proja/projara, duvan čvarci, makovnjača, prebranac, svadbarski kupus, čorbast pasulj i slatko od jagoda.

Neki bi se složili sa njima, a neki ne.

Zato želimo da čujemo u komentarima, koje je, po vama, najgore srpsko jelo?

Pišite nam u komentarima.

reka lim

Bagerima, kamionima i čamcima se čisti smeće iz Lima: Ogromne količine otpada opet stigle u Srbiju iz Crne Gore, ekološka bomba samo što ne eksplodira

Aktuelno

11:00

16 april, 2024

Na reci Lim kod Nove Varoši, u prethodnom periodu veliki vodostaj reke doneo je ogromne količine smeća, koje je postavljena lančanica zaustavila u mestu Bistrica. Članovi Udruženja građana "Jastreb", tokom jučerašnjeg čitavog dana, sa teškom mehanizacijom uspeli su da uklone preko 50 kubika nagomilanog smeća.

Komentari(0)

Loading