Na ovo su dugo čekali: Izgradnja bazena u Ljuboviji u punom jeku, do leta biće spremno za kupače

13:00

Aktuelno 0

Radovi na izgradnji bazena u okviru sportsko-rekreativnog kopleksa u Ljuboviji teku planiranom dinamikom, potvrdili su predstavnici izvođača radova prilikom obilaska gradilišta.

bazen
rina

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović, načelnik Opštinske uprave Vladimir Petrović i član Opštinskog veća Aleksandar Perić obišli su radove zajedno za nadzornim organom.

- Ljubovija je u ovom trenutku jedno od najvećih gradilišta u Srbiji. Ovo radimo sa ciljem da poboljšamo infrastrukturu, na prvom mestu putnu, kako bi mogli i dalje da razvijamo dve osnovne privredne grane kod nas, a to su turizam i poljoprivreda. Na ovaj način pokušavamo da vratimo bar nekoga od svih onih ljudi koji su ranijih godina odlazili iz Ljubovije, rekao je za RINU Jovanović.

Nosilac grupe ponuđača je „Vodoprom“, Loznica, a članovi su „Alex Engineering & Construction“ iz Beograda i „Ingral-Neimar“ iz Ljubovije. Rok za završetak radova je kraj juna ove godine.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

plivanje

Čovek koji snagom svoje volje ruši sve granice: Lazar iz Čačka vidi samo dva odsto ali sprema se za takmičenje u Engleskoj, svako jutro pliva i to preporučuje svima

Aktuelno

10:00

19 jun, 2024

Kupališna sezona na gradskim bazenimau Čačku već je počela, a to je iskoristio i poznati paratriatlonac iz grada na Moravi, koji se priprema za takmičenje u triatlonu u Engleskoj. Lazar Filipović je momak, koji snagom svoje čelične volje ruši sve predrasude i barijere i to sa svega dva odsto vida. Ono što je važno za dobru kondiciju, kako ovaj paratriatlonac ističe, pre svega jeste trening, a posebno naglašava benefite plivanja kao prve jutarnje aktivnosti.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading