Veliko bravo za Pribojce: Nagrađuju najbolje đake i studente koji ponosno će ponosno nositi ime svog grada

18:00

Aktuelno 0

Povodom Dana opštine, 2. februara, Opština Priboj će i ove godine, dodeliti nagrade svojim najboljim studentima. Nagrada se sastoji od Povelje i jednokratne novčane nagrade, koju će utvrditi nadležni organ lokalne samouprave.

priboj
rina

Opštinska uprava Priboj je raspisala Konkurs za dodelu nagrada talentovanim studentima, koji je objavljen na zvaničnom sajtu Opštine Priboj i koji traje 15 dana.

Pravo na dodelu novčane nagrade za talentovane studente, u skladu sa Odlukom o nagrađivanju talentovanih studenata povodom Dana opštine, imaju studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, koji su upisani prvi put u tekućoj školskoj godini na studije prvog ili drugog stepena, čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije i koji imaju državljanstvo Republike Srbije.

Pravo na dodelu novčane nagrade ima student najmanje III (treće) godine osnovnih akademskih studija ili je student master akademskih studija, da je tokom studiranja ostvario prosečnu ocenu najmanje 9,00, da je u kontinuitetu upisivao godine studiranja na teret budžeta Republike Srbije, da ima prebivalište na teritoriji opštine Priboj najmanje poslednjih 5 (pet) godina i da nije u radnom odnosu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kandidati se rangiraju prema zbiru broja bodova ostvarenih po osnovu uspeha tokom prethodnih studija i broja bodova koji su ostvarili upisom u odgovarajuću godinu studija.

Konkurs traje do 25. januara a prijave se predaju poštom ili na pisarnici Opštinske uprave Priboj.

Komentari(0)

Loading