Oglas Kineza koji traži ljubav u Beogradu nasmejao sve: "Nisam visok... Platiću 2.300 dinara" (FOTO)

Lepote Srbije

13:00

Zanimljivosti 0

Na Redditu je osvanuo oglas Kineza koji traži devojku u Beogradu, a zbog nespretnog korišćenja Gugl prevodioca, prevod sa engleskog na srpski mnoge je nasmejao.

Oglas Kineza koji traži ljubav u Beogradu nasmejao sve: "Nisam visok... Platiću 2.300 dinara" (FOTO)
Reddite/Printscreen

Oglas je bio zalepljen na banderi, a svoje romantične zahteve nepoznati Kinez naveo je uz pomoć Gugl prevodioca, što je za rezultat imalo ne tako jasnu poruku.

"Dolazim iz Kine. U našoj zemlji Kina i Srbija su reklamirane na internetu kao prijatelji i podržavaju se jedni druge u međunarodnim poslovima. Došao sam u vašu zemlju na turizam. Nakon dolaska u vašu zemlju, ustanovio sam da su muškarci u vašoj zemlji veoma zgodni, a žene veoma lepe, i video sam da mnoge kineske žene i muškarci u vašoj zemlji postaju parovi", naveo je.

"Dakle, sada imam ideju da nađem devojku", jasno je poručio.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Pojasnivši čime se bavi te šta zahteva od buduće devojke dotakao se i svog fizičkog izgleda.

"Nisam visok. Nadam se da nećete biti previsoki ili ako me ne volite zbog toga što sam kratak, prihvatiću vašu visinu", poručuje.

Takođe, autor oglasa naveo je da istovremeno traži nekoga ko će mu pomoći da nađe devojku te će za to biti plaćen.

"Želim da nađem nekoga ko će naći devojku za mene. Daću vam 2.300 lokalne valute svaki dan. Nakon što razgovarate sa mnom, morate mi reći svrhu: 1. Želite da nađete posao 2. Želim da budem moja devojka", pisalo je na kraju oglasa.

(Klix.ba)

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

 

kolekcija maketa automobila

KAKVA KOLEKCIJA Slobodanu samo za FIĆU bilo je potrebno čak 700 dana ali NIJE ODUSTAO!

Zanimljivosti

16:00

30 april, 2024

Užice - Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

Komentari(0)

Loading