REŠITE SE DUVANSKOG DIMA IZ KUĆE UZ SAMO 3 SASTOJKA: Već ih imate u kuhinji, a smrad NESTAJE ZA TREN

Lepote Srbije

21:00

Zanimljivosti 1

Zimi ume da bude jako zagušljivo i bez pušenja, a kamoli kad je prisutno. Rešite se mirisa duvanskog dima iz kuće sa samo TRI sastojaka koje već imate u kuhinji.

limun
Shutterstock

Postoji nekoliko trikova kako možete da se oslobodite duvanskog dima brzo i lako.

U vašem domu sigurno postoji bar jedan član porodice koji puši i zagađuje prostor neprijatnim duvanskim dimom.

Soda bikarbona

Stavite sodu u posudu, koju ćete zatim smestiti u prostor za pušenje. Takođe možete sodu poprskati na podu i ostaviti 24 sata, a zatim jednostavno usisati. Na ovaj način možete se osloboditi mirisa sa tepiha, garnitura i fotelja.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

soda bikarbona Shutterstock

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Belo vinsko sirće

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Belo vinsko sirće definitivno je jedan od najboljih neutralizatora dima od cigareta. Pripremite mešavinu tople vode i sirćeta, a zatim krpom očistite sve površine. Obrišite stolove, ormare, police i druge prostore za odlaganje. Takođe možete obrisati podove, prozore. Ako je miris duvana veoma intenzivan, možete sirće sipati u šolju koja je ostavljena preko noći u sobi.

Miris citrusa

Brzo, efikasno i prirodno mirisa duvana ćete se osloboditi i pomorandžama i limunom. Ogulite ih, podelite na kriške, a zatim ih zajedno s košticama rasporedite na manje tanjire. Stavite ih po celom stanu i ostavite da se osuše. Ugodan miris uskoro će ispuniti prostor.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(1)

Loading
zora

09.01.2023 18:06

Nemojte se oslobadjati duvanskog dima, zabranite pusenje u kuci (stanu). Za ovakvu odluku imajte na umu da su vasa deca PASIVNI PUSACI i da ce im vremenom pluca bit kao kod pusaca.