OVDE SE DOGODIO JEZIVI MASAKR Ovo je priča najstrašnije vračare u Srbiji koja živi u ovom selu

Jelena Vamović

13:58

Zanimljivosti 0

Iskustvo crne vlaške magije taložilo se vekovima i nemoguće je dati bilo kakav sažet opis.

OVDE SE DOGODIO JEZIVI MASAKR Ovo je priča najstrašnije vračare u Srbiji koja živi u ovom selu
printscreen facebook

 

Jabukovac, selo u negotinskoj opštini, široj javnosti postao je poznat pre 11 godina, kada se u njemu dogodilo jezivo masovno ubistvo – jedan meštanin ubio je devetoro i ranio dvoje svojih suseda. Motivi ovog zločina nikada nisu razjašnjeni, a tokom istrage pominjan je i uticaj vradžbina na njegovu svest.

Selo je, naime, još ranije bilo na glasu zbog vračara, kako onih „belih“, tako i „crnih“, a osim automobila sa registracijama evropskih gradova, u sokake su često zalazila i vozila njihovih „klijenata“ iz cele Srbije. Uspostavljanje kontakta sa vračarama koje se ne ustručavaju da drugima čine zlo, nije jednostavno i cela akcija, na neki način, liči na angažovanje plaćenog ubice.

shutterstock

kolekcija maketa automobila

KAKVA KOLEKCIJA Slobodanu samo za FIĆU bilo je potrebno čak 700 dana ali NIJE ODUSTAO!

Zanimljivosti

16:00

30 april, 2024

Užice - Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

Komentari(0)

Loading