OVAKVO KUPALIŠTE DO SADA SIGURNO NISTE VIDELI Sunđer Bob, delfini i hobotnice oslikani u plićaku, počeo sa radom sasvim neobičan bazen u Srbiji (FOTO)

J. K.

11:11

Turizam 0

Neobičan bazen sa likovima iz crtanih filmova u opštini Ljig, na radost najmlađih počeo je sa radom kojim i ove sezone upravlja JKP „Komunalac”.

OVAKVO KUPALIŠTE DO SADA SIGURNO NISTE VIDELI  Sunđer Bob, delfini i hobotnice oslikani u plićaku, počeo sa radom sasvim neobičan bazen u Srbiji (FOTO)
Foto: Rina

 

Sunđer Bob, hobotnice i delfini oslikani u plićaku, mališanima će kupanje ovog leta svakako učiniti lepšim.

U saradnji sa komunalnim preduzećem, zaposlenima iz vrtića i sugrađanima realizovali smo ovu ideju i potrudili se da najmlađima koji dođu na prvo kupanje bude interesantnije“, rekla je ranije u izjavi za RINU, Tijana Karganović, direktorka PU "Kaja" iz Ljiga.

Radno vreme bazena biće od 9 - 18 časova. Cene ulaznica će biti nepromenjene u odnosu na prošlu godinu i za odrasle će iznositi 300 dinara, a za decu do sedam godina 200 dinara, dok je ulaz za sve odlične učenike besplatan. Takođe, kafić će biti u funkciji.

Opština Ljig tradicionalno nagrađuje sve učenike osnovnih i srednjih škola sa područja opštine koji imaju odličan uspeh sa besplatnim kartama za bazen pa verujemo da će tako biti i ove godine.

Vodena pećina-reka Pranjica

DRAGULJ U SRCU SRBIJE Vodena pećina koju MORATE videti, speleolozi su istražili samo njenih prvih 200 metara, za ostatak se čekaju ronioci (FOTO)

Turizam

20:00

29 april, 2024

Arilje - Iako nije poznata kao Tara i Uvac, reka Panjica koja protiče kroz sela u blizini Arilja pravi je turistički biser koji je od strane posetilaca prepoznat tek pre nekoliko godina, kada su se usled pandemije mnogi upustili u istraživanje predela u Srbiji. Doboko usečen kanjon jedan je od najlepših u ovom kraju i predstavlja pravo blago očuvane, netaknute prirode. Kroz tok Panjice vodi vas staza dugačka oko 1.000 metara, a sve one koji se odluče da je prepešače na samom kraju očekuje nagrada, jer se tu nalazi jedinstvena Vodena pećina.

Komentari(0)

Loading