TRIK O PRANJU VEŠA KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI Uz ova 2 proizvoda će vam posteljina biti mirišljava i meka
Potrebno je da samo dodate ova dva proizvoda i "magija" će se desiti.
Potrebno je da samo dodate ova dva proizvoda i "magija" će se desiti.
"Nikada nisam kukao, samo taj jedan put u užičkoj bolnici kada nisu hteli da me operišu, a ja sam umirao od bolova. Кažu mi, ne možemo da te operišemo jer ne znamo da li ćeš preživeti, ja sam rekao operišite na moju odgovornost. I evo me i danas među živima".
Penzioner, Milun Tošić, iz sela Mrčajevci kod Čačka jedini je u Srbiji napravio lonac za spremanje svadbarskog kupusa, zapremine od čak 600 litara.
Imao je pamet i slavu, ali ne i bogatstvo. Živeo je u sirmonaštvu i milosti od drugih.
Omražena u narodu, budila je negativne emocije i sećanja, bila je poznata i kao Srpska Bastilja.
Čivija - turska reč, znači klin, naročito drveni klin. Udariti čiviju - nasamariti nekog, prevariti, podvaliti.
Mitićeva rupa javni je gradski park u Beogradu, stacioniran u opštini Vračar.
Tutin je opština na jednoj od najvećih nadmorskih visina u Srbiji.
Da li ste nekda čuli za ova zanimanja.
Titelski breg je lesna zaravan i breg u pokrajini Vojvodini, na severu Srbije. Nalazi se u jugoistočnoj Bačkoj (u regiji Šajkaška), između gradića Titela na jugu, sela Lok, Vilovo i Šajkaš na jugozapadu, sela Mošorin na severu i reke Tisa na istoku. Nadmorska visina mu je 128 metara, a pruža se pravcem severozapad-jugoistok.
Mala hidroelektrana na reci Gradac je hidroelektrična centrala koja se nalazi na reci Gradac, i napravljena je 9. maja 1900. godine. Te večeri Valjevo je osvetljeno električnom energijom kao prvi grad u Srbiji.
Velimirovi dvori je srednjovekovna nekropola iz 15. veka, koja se nalazi u mestu Ključ u opštini Mionica.
Kada biste poredili ulice Beograda danas i pre pedesetak godina, učinilo bi vam se kao da posmatrate slike dva različita grada.
Erski humor se nalazi na listi nematerijalnog kultunog nasleđa Srbije.
Etimološki reč luč je istog korena kao i latinska reč lux = svetlo, a u srpskom srodna je i reč luča = zrak
Malo ljudi zna ko je Čubro Čojkovič po kome je ime dobila ulica koja spaja Topličin venac i Kralja Petra.
Pošta Beograd 2 je krajem 1930-tih "najveća na Balkanu", u njoj radi 700 službenika.