Skijanje na Kopaoniku počinje ranije, evo šta vas sve očekuje

Lepote Srbije

12:00

Manifestacije 0

Skijaška sezona u Ski-centru Kopaonik počeće ranije nego što je prvobitno planirano. Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, Skijališta Srbije su intenzivno radila na pripremi staza kako bi omogućili skijašima da uživaju u vrhunskom iskustvu od subote 2. decembra.

Skijanje na Kopaoniku počinje ranije, evo šta vas sve očekuje
Shutterstock/Kopaonik

Kopaonik važi za omiljenu destinaciju mnogih skijaša kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, te se tamošnji domaćini uveliko pripremaju za početak nove zimske sezone.

Sneg je već pokrio ovu planinu, ali se veće padavine tek očekuju.

Takođe, na početku sezone, važiće i posebne pogodnosti za sve skijaše koji su odlučili da na Kop dođu tokom Ski-openinga.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Vrata ski-centra Kopaonik biće otvorena nedelju dana pre zvanične manifestacije Ski-opening, koja je planirana od 7. do 10. decembra.

Ono što će svi posetioci moći da isprate je dobro pripremljen i osmišljen raspored, sa brojnim povoljnostima. Naime, prvog dana, 2. decembra, skijanje će biti besplatno, dok će od 3. do 6. decembra skijaši moći da iskoriste popust od 70% na poludnevne i dnevne karte.

U tom periodu radiće žičara i pripadajuće staze Karaman greben, Mašinac, poligon za početnike sa pokretnom trakom i bob na šinama.

U četvrtak, 7. decembra, prvog dana zvanične manifestacije Ski-opening, skijanje će takođe biti besplatno.

Od 8. do 10. decembra tradicionalno i popust od 30% na sve ski-karte u ovom periodu, uključujući i zabavne sadržaje, biže obezbeđen za sve.

@lepotesrbijee Ako ste ljubitelj izvornih prirodnih lepota, što pre se uputite ka Kučajskim planinama i posetite vodopad Prskalo! #vodopadprskalo #lepotesrbije #srbijainstagram #srbija #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - LepoteSrbije
Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading